Engelli basketçiler galibiyetle başladı

Güncelleme Tarihi:

Engelli basketçiler galibiyetle başladı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2018 10:33

Engelli basketçiler galibiyetle başladı

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - TEKERLEKLİ Sandalye Basketbol Süper Liginde ikinci yarısına Gaziantep ekibi, sahasında konuk ettiği İskenderun'u 71 - 54 yenerek başladı.

Gazişehir Gaziantep BŞB. Tekerlekli Sandalye Basketbol takımında ligin ikinci yarısına galibiyetle başlamanın sevinci yaşanıyor.

Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Fahrettin Kaplan ile ASKF Başkanı Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Abdülkadir Gözegir'in de izlediği karşılaşmada baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan ev sahibi kırmızı-siyahlı takım, haftayı 71-54 galibiyetle kapattı. Puan cetvelinde 18 puanla 5'inci sırada bulunan Gazişehir, hafta sonunda deplasmanda Balıkesir ile oynayacak.

Ligin ikinci yarısına galibiyetle başlamanın önemli olduğunu belirten Gazişehir Gaziantep BŞB. Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Antrenörü Muharrem Karakafa, “Sezon başında ligin ilk haftasında deplasmanda İskenderun takımına mağlup olmuştuk. Rövanşı alma adına ve ikinci yarıya galibiyetle başlama adına bu karşılaşma bizim için oldukça önemliydi. Oyuncularım verilen görevi sahada layıkıyla yerine getirdi, iyi bir oyun ortaya koyarak farklı galip geldik. Mutluyuz. Bu hafta deplasmanda Balıkesir BŞB. Takımıyla oynayacağız. Hedefimiz bu maçı da kazanıp yolumuza devam etmek" şeklinde konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!