Enes Su: Para kazanmanın yolu gayrimenkul almaktan geçiyor

Güncelleme Tarihi:

Enes Su: Para kazanmanın yolu gayrimenkul almaktan geçiyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2017 12:21

Enes Su: Para kazanmanın yolu gayrimenkul almaktan geçiyor

Haberin Devamı

İSTANBUL(DHA)- İYİ para kazanmak isteyen herkesin gayrimenkul almasını tavsiye eden Semerkant GYO A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Enes Su, İstanbul'da gayrimenkul yatırımı yaparak çok iyi kazançlar elde edileceğini söyledi.

Birçok ünlü futbolcunun ve ünlülerin yatırım uzmanlığını yapan Enes Su, genç yaşta elde ettiği bu başarıyı doğru insanlarla ve doğru projelerde yer almaya bağlıyor.

"PARA KAZANMAK İSTEYEN GAYRİMENKUL ALSIN"

İyi para kazanmak isteyen herkesin gayrimenkul almasını tavsiye eden Su, "Özellikle İstanbul'da gayrimenkul yatırımı yaparak çok iyi kazançlar elde edilecek. Birçok kişi miktarı ne olursa olsun kazanç elde etmek için parasını bankaya yatırıyor, aylık minik faizlerle kazanç olmaz. Kazanmak için yatırım yapmak zorundasınız. Yatırımın en makul hali de gayrimenkul yatırımıdır" dedi.

"EN ÇOK YATIRIMI FUTBOLCULAR YAPIYOR"

Özellikle Türkiye'de en çok gayrimenkul ve arsa yatırımını futbolcuların yaptığını söyleyen Su, "Türkiye cennetten bir köşe olduğu için son yıllarda Türk'lerden çok yabancı yatırımcıya satış yapıyoruz. Dünya futbolcuları bile Türkiye'den gayrimenkul alıyor" dedi.

(FOTOĞRAF)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!