En iyi savaş oyunları listesi - Oynanması gereken en iyi 10 bilgisayar (Pc) ve mobil savaş oyunu önerisi

Güncelleme Tarihi:

En iyi savaş oyunları listesi - Oynanması gereken en iyi 10 bilgisayar (Pc) ve mobil savaş oyunu önerisi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2020 20:29

Savaş oyunları uzun yıllardır en çok sevilen türler arasında yer almaktadır. Her dönem farklı türde oyunlar çıksa da genel olarak bu oyunlar çok sevilmektedir. Yazımızda en iyi 10 savaş oyunu listesini bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

Mobil ve bulut oyunları şu dönemde daha çok tercih edilse de hiç biri bilgisayar oyunlarının yerini alamamaktadır. PC oyunları çok daha kapsamlıdır ve mükemmel strateji oyunları bulunmaktadır. Savaş oyunlarında düşünme ve hamleleri zekice yapma oldukça önemlidir. Günümüzde battle royal ile açık dünya oyunları oldukça rağbet görmektedir. Bunun yanında bu oyunların yazılımcıları artık mobil olarak da oyunların oynanmasını sağlamaktadır. Böylelikle savaş oyunları artık online şekilde de oynanabilmektedir. Yazımızda sizler için en iyi savaş oyunlarını derledik.

CS GO: Danger Zone

Bu oyun bir battel royal oyundur. CS'nin bu yeni oyunu olan Danger Zone oyunu tamamen ücretsiz bir şekilde oynanabilmektedir. Danger Zone oyununu Macbook, Playstation ve Xbox gibi farklı platformlarda oynayabilirsiniz.

Apex Legends

Haberin Devamı

Apex Legends oyunu her geçen gün daha da popüler olmaktadır. Bu sebeple de yükselişte olan bir oyun olduğu söylenebilir. Bu oyunda bir battle royal oyunu olarak karşımıza çıkmaktadır. Fortnite ve Pubg gibi oldukça popüler oyunların da önüne geçecek gibi görünmektedir.

Fortnite

Günümüzde her iki kişiden birinin bu oyunu oynadığını söylersek yanılmış olmayız. Oyun çok fazla sevilmektedir ve geniş bir kitle tarafından da oynanmaktadır. Fortnite oyunu da bir battle royal oyunu olarak karşımıza çıkmaktadır. Oldukça popüler bir oyun olan Fortnite sezon rekabetleri ile daha çok ilgi görmektedir.

PubG

PubG günümüzün en popüler oyunu olduğu söylenebilir. Hem masaüstü oyunlar arasında oldukça popülerdir hem de mobile olarak oynamakta mümkündür. PubG battle royal oyunları arasında en popüler olanıdır. Sosyal medyada da oyun hakkında çok fazla konuşulmakta ve etkileşim yapılmaktadır. Bu tarz oyunları seviyorsanız ilk önce bu oyunu oynayarak başlayabilirsiniz.

League of Legends

Lol ismi ile de bilinen oyun oldukça uzun bir süredir bilinmekte ve insanlar tarafından da çok sevilmektedir. E-spor alanında oyuna çok fazla ilgi gösteren kişi bulunmaktadır. Canı sıkılan kişilerin vakit geçirebilmesi için oldukça iyi bir oyun olduğu söylenebilir. LOL oyununun pek çok fanatiği de vardır.

Hearthstone

Haberin Devamı

Hearthstone oyunu Blizzard tarafından geliştirilen bir oyun olarak karşımıza çıkmaktadır. Oyun her ne kadar savaş oyunu gibi görünse de aslında kart oyunudur. Hearthstone oyununu online bir şekilde de oynamanız mümkündür. Oyunun müdavimleri oldukça fazladır. Her ay milyonlarca kişi bu oyunu oynamaktadır. Battle royal oyunlarındaki aksiyonlar sizi rahatsız ediyorsa bu oyun tam size göredir.

Overwatch

Oyunun 35 milyon üzerinde oyuncusu vardır. Oyun Valve tarafından piyasaya sürülmüştür. Xbox, Playstation, microsoft ve macbook da oyunu oynamak mümkündür. Son dönemin oldlukça popüler oyunlarından biri olarak karşımıza çıkmaktadır.

GTA 5

Şimdinin yetişkin insanları çocukken hayatlarında en az bir kere GTA oynamışlardır. GTA oyunu yıllara meydan okuyan oyunlardan bir tanesidir. Oyun oldukça popülerdir ve her yeni sürümü ile insanların ilgisini çekmektedir. Oyun popüler açık dünya oyunlarından biridir.

Haberin Devamı

Red Dead Redemption 2

Oyun çıktığı üç günde 750 milyon kullanıcı ile açık dünya oyunları arasında muhteşem bir yere gelmiştir. Oyunlar arasında oldukça sevilenlerden ve ilgi görenlerden bir tanesidir. Konsol ve PC oyunları arasında da çok sevilmektedir.

The Sims 4

The Sims oyunları da yılların eskitemediği ve çok sevilen oyunlardan biridir. Bu oyunu PC ve konsol da çok keyif alarak oynayabilirsiniz.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!