En güzel günaydın mesajları | Kısa ve anlamlı günaydın mesajları

Güncelleme Tarihi:

En güzel günaydın mesajları | Kısa ve anlamlı günaydın mesajları
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2017 23:07

En güzel günaydın mesajları, güne enerjik başlamak ve etrafındaki insanlara da bu enerjiyi yaymak isteyen vatandaşlar tarafından günün ilk saatlerinde araştırılmaya başlandı. Dost ve arkadaş gruplarına günaydın mesajları göndermek isteyenlerin de rağbet ettiği bu ritüel, sabah saatlerinde önem kazanacak. İşte, bu günün ilk saatlerinde kullanabileceğiniz en güzel günaydın mesajları ve sözleri.

Haberin Devamı

En güzel günaydın mesajları ile güne güzel bir anlam yüklemek isteyen vatandaşlar, sosyal medya, anlık ileti uygulamaları ve SMS'ler aracılığıyla bu ritüele güç verecek. En güzel mesajları arasından seçilen sözler, yakın çevre ile paylaşılacak. İşte, bu güzel günün başlangıcında sevdiklerinizle paylaşabileceğiniz en güzel günaydın mesajları ve sözleri derlemesi

EN GÜZEL GÜNAYDIN MESAJLARI

Gözlerin, Bugüne öyle bir açki herşey istediğin gibi gitsin, günaydın.

Günün aydın olsun, bugün benden sana bir armağan olsun günaydınlar

Kalbindeki huzur gün boyunca bu günün aydınlığı gibi olsun. Günaydın dostum iyi ki varsın.

Günaydın arkadaşım, yeni bir haftanın ilk gününde işlerinde kolaylık, huzurlu ve sağlıklı bir hafta geçirmeni diliyorum, kolay gelsin...

Haberin Devamı

Allah'ın rahmeti ve bereketi her daim üzerinize olsun, evinizden huzur, yüzünüzden tebessüm eksik olmasın. Hayırlı Sabahlar Cümleten.

Günaydın... Güzel bir gün diliyorum. Gün sadece güzelliğiyle kalmaz umarım, sonraki daha da güzel günlerin de başlangıcı olur...

Günaydın demek isterdim ancak gün karanlık :) Sabaha bulut çökmüş olsa da, kalbinizin ışığı gözlerinize vursun ve baktığınız her yer size aydın olsun. Mutlu Sabahlar.

Dua ibadetin özüdür bol dualı bir gün dileğiyle günümüz aydın kazancımız bereketli olsun, cümleten hayırlı sabahlar..

Günaydın, sabahı aydınlatan, hep doğru yolu gösteren değerli dostum.

Hayır dileyelim mevladan, günümüz uzak olsun beladan, hayırlı ve güzel sabahlar.

Sevdiğinden günaydın mesajı almayan dostlarım bir araya gelsek, dünyanın etrafını 2 kez dönecek halay kurarız, günaydınlar :)

Arkadaşlar telefonunuza "sıcak bir günaydın mesajı" bırakıyorum, yudum yudum için, iyi gelir, ihtiyacı olan varsa da alsın...

İyilikten, Güzellikten, Mutluluktan Yana Nasibiniz bol, Gününüz aydın olsun... Günaydın, Mutlu Haftalar...

Yeni günün Size huzur getirmesi dileğiyle, hayırlı sabahlar.

Allah(C.C.) hayırlarla dolu güzel bir gün nasip etsin, Günaydın.

Hayır dileyelim mevladan, günümüz uzak olsun beladan, hayırlı ve güzel sabahlar.

Haberin Devamı

Rabbim bizleri gecenin karanlığından gündüzün aydınlığına çıkardığı gibi günümüzü de hayırlı kılsın inşallah. Hayırlı Sabahlar.

Günün aydın kalbin benimle olsun, Seviyorum seni aşkımın efendisi

Sevgiyi içinde saklayan, gülmeyi avuçlarında tutan, kalp atışlarını kimseye duyurmayan, hüznü göz yaşlarında tutan, dünyaya gururla bakan meleğime günaydın:)

Günaydın masamdaki bahar dalı, ya o eller ya çiçeğin sevdalı, seninle güneşe durmak yeniden, ne söylerse söylesin kahve falı.

Yıldızların kayboluşunu izlerken her sabah, bir günaydın duymaktı aslında tek istediğim. Şimdi sana duyamadığımı yazıyorum sevgili, Günaydın dünyanın en güzel gerçeği.

BAKMADAN GEÇME!