En başarılı esnaf odası seçildi

Güncelleme Tarihi:

En başarılı esnaf odası seçildi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2017 17:19

En başarılı esnaf odası seçildi

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Fotoğrafçılar, Kırtasiyeciler ve Kitapçılar Odası, Türkiye Esnaf Haber Dergisi ve Türkiye Esnaf Radyo Televizyonu tarafında yılın en başarılı esnaf odası seçildi.

Türkiye Esnaf Haber Dergisi ve Türkiye Esnaf Radyo Televizyonu tarafında her yıl çeşitli dallarda verilen Esnaf Oscarı'nı bu yıl Antalya Fotoğrafçılar, Kırtasiyeciler ve Kitapçılar Odası almaya hak kazandı. Yılın En Başarılı Esnaf Odası seçilen Antalya Fotoğrafçılar, Kırtasiyeciler ve Kitapçılar Odası Başkanı Mehmet Bayrak, ödülü, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Toplantı Salonu'nda Türkiye Esnaf Haber Dergisi ve Türkiye Esnaf Radyo Televizyonu Başkanı Cevat Önge'nin elinden aldı.

Başkan Mehmet Bayrak'ı tebrik eden AESOB Başkanı Dere; "Göreve geldiğim günden bu yana esnafımız için canla başla çalışıyoruz. Oda Başkanımız Mehmet Bayrak sizlerin sorunlarını her fırsatta dile getirerek, çözüm yolları üretiyor. Bugün Mehmet Bayrak'ın bu ödülü esnafımızın şahitliğinde almasını istedik. 1 Ocak 2018'de oda seçimlerimiz başlıyor. Ben başkanımız Mehmet Bayrak'a seçim sürecinde her türlü desteği vereceğim" diye konuştu.

YILIN EN BAŞARILI ESNAF ODASI

Cevat Önge ise bu yıl Türkiye Esnaf Oscarları Yarışması'nı 17'nci kez düzenlediklerini kaydetti. Önge, Türkiye genelinde 3 esnaf odası başkanın ödüle aday gösterildiğini, Bayrak'ın 4 bin 786 oyla Türkiye Esnaf Oscarı'nı kazandığını söyledi.

Yaşadığı heyecanı ve mutluluğu dile getiren Başkan Mehmet Bayrak ise 4 yıl önce birlik içerisinde çıktıkları bu yolda oda olarak çok mesafe kat ettiklerini dile getirdi. Başkan Bayrak, "Verdiğimiz sözlerin hepsini tuttuk. İnşallah bundan sonraki dönemlerde de birlikte çalışacağız. Bu ödülü bizlere layık gören herkese teşekkür ediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!