En ağır fatura

Güncelleme Tarihi:

En ağır fatura
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2017 13:58

Bu sezon; UEFA Avrupa Ligi, Ziraat Türkiye Kupası ve Süper Ligde toplam 52 maça çıkan mor-sarılar, hem genelde hem de iç sahada en farklı yenilgisini aldı.

Haberin Devamı

Süper Ligin 31. haftasında sahasında Akhisar Belediye’ye 4-0 yenilen Osmanlıspor, bu sezon ki en ağır yenilgi ile karşı karşıya kaldı. UEFA Avrupa Ligi’nde 14, Ziraat Türkiye Kupası’nda 7, Süper Ligde de 31 maça çıkan mor sarılar, bu müsabakalarda hem genelde hem de iç sahada en ağır faturayı Akhisar Belediye maçında ödedi.
Başkent ekibi, bu sezon daha önce en farklı yenilgiyi, UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda, Olympiakos ile oynadığı ve 3-0 kaybettiği rövanş maçında yaşamıştı. Ligde istikrarsız bir tablo çizen Osmanlıspor, Atiker Konya beraberliği ve Kardemir Karabük yenilgisinin ardından, Akhisar Belediye’ye de mağlup olup, 3 haftada 8 puan kaybetti.

İKİNCİ YARIDA RİSK ALDIK OLMADI

Osmanlıspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, farklı mağlubiyetin ardından konuşmanın kolay olmadığını dile getirdi.
Müsabaka sonrasında bir değerlendirme yapan Hamzaoğlu, şunları söyledi:
“İkinci yarıda risk aldık. İkinci golden sonra, takımın kırılgan yapısı da var, ayağa kalkmak zor oldu. Akhisar Belediyespor’u tebrik ediyorum. Ortaya çıkan 4-0’lık sonuçtan sonra konuşmak kolay değil. Akhisar Belediyespor ataklarını engellemeye çalıştık ama duran toptan gelen gole engel olamadık. Biz golü bulsaydık, farklı bir oyun ortaya çıkardı.”
Oyuncularına ellerinden gelen çabayı gösterdikleri için teşekkür eden Hamza Hamzaoğlu, şöyle konuştu:
“Sezonu çok erken açıyorsunuz. Bu sürede 50 küsur maç yapıyorsunuz. Lige çıktığınız ilk senede Avrupa kupalarına katılmaya hak kazanıyorsunuz. Kadro genişliği ve altyapı olmayınca, ayrıca hedeften de kopunca olmuyor. Kolay değil. Rusescu ve Webo’nun oynatılması risk mi. Evet, Rusescu ve Webo ile oynamak risk gibi görünüyor. Ancak ön tarafta sıkıntı yaşıyorduk. Forveti destekleyen oyunculara ihtiyacımız vardı. Tiago zaten hücumlara destek veriyor. Koray’ı kalan bir bek olarak düşünmüştük ve doğru da yaptık. Vrsajevic’i ikinci yarı oyuna aldık. Ancak ikinci golden sona takım tamamen kontrolden çıktı.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!