Emniyet Müdürü Uzunkaya'ya ziyaretler

Güncelleme Tarihi:

Emniyet Müdürü Uzunkayaya ziyaretler
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2016 14:43

Emniyet Müdürü Uzunkaya'ya ziyaretler

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya'yı ziyaret edenler, yeni görevi dolayısıyla hayırlı olsun dileklerini iletirken, şehitler için de taziyede bulunuyor.

Antalya Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Celal Uzunkaya'ya hayırlı olsun ve taziye ziyaretleri sürüyor. Manavgat Kaymakamı Nazmi Günlü, İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan, Konyaaltı İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdem Kaya, Muratpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Karabacak, CHP İl Başkanı Mustafa Erdem, MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy, Türk-İş İl Temsilcisi Hacı Mevlüt Ünal, ANET Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Urcu, bedensel engelli milli halterci Faruk Öztürk, babası Enver Öztürk ve antrenörleri de Uzunkaya'yı ziyaret etti. Uzunkaya ile makamında görüşen heyetler hem yeni görevinde başarı dileklerini iletti hem de İstanbul'daki bombalı saldırılarda şehit olan polis memurları için taziyede bulundu.

REKTÖRE İADEİ ZİYARET

Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya ise kendisini ziyaret eden Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal'a iadeyi ziyarette bulundu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!