Emniyet Müdürü, temizlik işçilerinden destek istedi

Güncelleme Tarihi:

Emniyet Müdürü, temizlik işçilerinden destek istedi
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2017 17:27

Emniyet Müdürü, temizlik işçilerinden destek istedi

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA)- SİVAS Emniyet Müdürü Turan Aksoy'u Sivas Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde çalışan ve şehrin temizliğinde görevli personelle bir araya geldi.

Programda Emniyet Müdürü Aksoy'a Belediye Başkanı Sami Aydın'ın da eşlik etti. Belediye Başkanı Sami Aydın ise, "Bizlerin rahat etmesi, evinde rahat uyuması için çalışan Emniyet Müdürlüğümüz olmazsa olmazımızdır. Müdürümüz, sizlerle birlikte olmak istedi. Bu sebeple buradayız. Ben her birinize başkanınız, amiriniz olarak teşekkür ediyorum. Tatil oluyor siz mesaidesiniz, bayram oluyor siz mesaidesiniz. İnsanlar gece rahat yataklarında uyurken siz o ayazlarda sabahlara kadar görev yapıyorsunuz. Sabah erkenden görevinizin başındasınız. Sivas, Türkiye’nin en temiz illerinden biri olarak anılıyor. Bunu sağlayan sizlersiniz, sizlerle gurur duyuyorum. Burada emeği olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Aydın’a teşekkür eden Emniyet Müdürü Turan Aksoy, "Sivas benim gördüğüm en güzel kültür ve medeniyet şehri bunu da sağlayan belediyemiz. Öncelikle bu kadar ışıklı, temiz, güler yüzlü insanların bulunduğu bir şehirde çalışmaktan mutluyum." dedi. Bir şehrin medeniyet ölçülerinden birinin ışıklı ve temiz olması olduğuna dikkat çeken Aksoy, "29 yıllık memuriyetim içerisinde hemen hemen gördüğüm en güzel şehirlerden biri Sivas. Burada olmaktan çok memnunum. Polis milletin malını, ırzını, canını korur denir. Sivas'ta birinin burnu kanasa kendi çocuğuma yapılmış gibi bakarım, devletin güvenini tehdit eden bir şey olursa bu bizi rahatsız eder. Bu güvenlik hizmetini sağlarken bizim paydaşlarımız vardır. Bizim kaçırdığımız konularda sizler de bize bilgi verin. Özellikle gece çalışan arkadaşlarımız daha dikkatli olmalılar. Bizim gözümüzden kaçan noktalar olabilir, daha güvenli bir Sivas için bize yardımcı olun. Birlikte çalışmalıyız, bunun için bir whatsapp ihbar hattı oluşturduk" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!