Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu: Milletimizle iletişimin en üst seviyesindeyiz

Güncelleme Tarihi:

Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu: Milletimizle iletişimin en üst seviyesindeyiz
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2017 11:35

Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu: Milletimizle iletişimin en üst seviyesindeyiz

Haberin Devamı

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, (DHA)- KIRIKKALE Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, düzenlenen Etkili İletişim Seminerinde, Türk polisinin milletiyle iletişimde en üst noktada olduğunu bildirdi.
Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Konferans Salonu’nda, Etkili İletişim Teknikleri ve Doğru İletişimin İncelikleri üzerine seminerde konuşan Kırıkkale Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, doğru iletişimin insanı hayatta mutlu ve başarılı kılmanın en önemli yollarından birisi olduğu söyledi.
Çorumlu, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Polis teşkilatı olarak bizler, yüce milletimize hizmet ederken doğru ve etkili iletişim kurmadığımız zaman sonucunda ne gibi aksaklıklar çıkabileceğini geçmişte gördük. Hamt olsun, bugün polis teşkilatı, milletiyle beraber doğru iletişimin en üst seviyesinde. Bunu 15 Temmuz’da gayet net gördük. İnsanın yaşamı boyunca önce kendisiyle iletişiminden başlayan iletişim süreci, toplumla, meslekle, kurum içi ve diğer kurumlarla, sonunda yaratıcıyla ilişkisi şeklinde süren önemli bir süreç. Biz polis teşkilatı olarak bilin ki yüce bir devletin, yüce bir milletin emrindeyiz, hizmet ediyoruz ama eğer doğru iletişim kuramazsak bunu anlatamayız. Milletimize verdiğimiz hizmeti düzgün anlatabilmemiz, hem kurum içi kendi iletişimimizi doğru ve etkin kullanabilmemiz, hatta bugün biz Türk polisi olarak uluslararası alanda da iletişim süreçleri yaşıyoruz, burada da kendimizi doğru tanıtabilmemiz içi iletişim tekniklerini iyi öğrenmemiz gerekli.”
Kırıkkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Levent Eraslan’da seminerdeki konuşmasında, kendisinin de bir polis evladı olduğunu, mesleğin zorluklarını kendisinin de yakından bildiğini söyledi. Eraslan, katılımcılara etkili iletişim, ikna ve beden dili konuları üzerinde bilgiler verdi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!