Emniyet Müdürlüğü'nün yeni binasının ihalesi yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Emniyet Müdürlüğünün yeni binasının ihalesi yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2017 17:07

Emniyet Müdürlüğü'nün yeni binasının ihalesi yapıldı

Haberin Devamı

İZMİT(Kocaeli), (DHA) - KOCAELİ Emniyet Müdürlüğü'nün, Başiskele İlçesi'nde 40 dönüm arazide yapılacak olan yeni binasının ihalesi Kocaeli Valiliği'nde yapıldı. Yeni binanın yapımı için 15 firma teklif verdi.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nün, Derince'de bulunan mevcut binasının yetersiz kalması üzerine Başiskele'de tahsis edilen 40 dönüm arazide yapılacak yeni binanın ihalesi bugün Kocaeli Valiliği Yatırım ve Koordinasyon Başkanlığı Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. İhalede komisyon başkanlığını Yatırım İzleme Müdürü Ahmet Akın yaparken, projenin yaklaşık maliyeti ise 79 milyon 233 bin 652 lira 52 kuruş olarak belirlendi. Proje yaklaşık 3,5 yılda tamamlanacak.

İnşaatın ihalesinde 15 firma teklif verdi. İhalede en düşük teklif 49 milyon olurken, en yüksek teklif ise 71 milyon 150 bin TL oldu. Başiskele Mahmutpaşa Mahallesi Baltacı ve Sultan Beyazıt Sokakları arasında D-130 Karayolu yanında olacak Emniyet Müdürlüğü'nün yeni hizmet kampüsünde bütün birimler için geniş ve modern binalar yer alacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!