Emine Örnek’te gelenek başarı

Güncelleme Tarihi:

Emine Örnek’te gelenek başarı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2017 11:26

Emine Örnek’te gelenek başarı

Haberin Devamı

BURSA, (DHA) - BURSA'da Özel Emine Örnek okulları, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Emine Örnek  Anadolu Lisesi Lisans Yerleştirme Sınavın’nda (LYS) ilk 50’de 2, ilk 300’de 14, ilk 1000’de 34, ilk 5000’de 91 derece elde etti.

2017 Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı’na (YGS) giren,  Emine Örnek Anadolu Lisesinin 45  öğrencisi yüzde yüz başarı sağlayarak,Türkiye 29'uncusu olarak büyük bir başarıya imza attı. Kurum, üst düzey başarılarıyla 2017 LYS’deki başarılarıyla zirvedeki yerini korudu.

Emine Örnek Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Emine Örnek,”İlkokul ve ortaokuldaki üstün başarılarımızı yıllardır sürdürüyoruz. Bu başarıyı mevcut olan Anadolu Lisemizde de elde ettik.Güçlü bir yönetim ve öğretmen kadromuzla daha büyük başarılar kazanacağımıza inanıyorum. Öğrencilerimizi özgüveni yüksek çok yönlü, yabancı dili etkin kullanan, donanımlı bireyler olarak üniversite hayatına hazırlıyoruz. Bunun yanında okulumuz katıldığı birçok ulusal ve uluslararası yarışmalarda elde ettiği derecelerle adından övgü ile söz ettirdi, ettirmeye devam edecek” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!