Emeklinin kaybolunca bulunan maaş sevinci

Güncelleme Tarihi:

Emeklinin kaybolunca bulunan maaş sevinci
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2017 16:39

Emeklinin kaybolunca bulunan maaş sevinci

Haberin Devamı

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- YALOVA’nın Çiftlikköy İlçesi’nde 56 yaşındaki Mualla Baydak, bankadan çektiği emekli maaşını kaybetti. Belediye çalışanı Gülten Aydoğdu’nun bulduğu para, zabıta müdürlüğünde teslim edilen Mualla Baydak büyük sevinç yaşadı.

Çiftlikköy'de yaşayan Mualla Baydak daha önceden çektiği kredinin tutarı kesildikten sonra hesabına yatan bin 40 lirayı banka ATM'sinden çekti. Su faturasını ödemek için belediyeye gitmek üzere yola çıkan Mualla Baydak bir süre sonra parayı düşürdüğünü anlayınca şok oldu. Kaybettiği parayı bulamayan Baydak daha sonra Çiftlikköy Zabıta Müdürlüğü'ne giderek bilgi verdi. Baydak'ın kaybettiği para Taşköprü Belediyesi'nde çalışan Gülten Aydoğdu tarafından bulupun Çiftlikköy Zabıta Müdürlüğü'ne teslim etti. Kaybettiği paranın bulunduğunu iki saat sonra öğrenince mutlu olan Mualla Baydak eşi Burhan Baydak ile gelerek teslim aldı.

Parayı bıraktıktan sonra işine giden Gülten Aydoğdu'ya telefon ile teşekkür eden Mualla Baydak, "Parayı kaybettiğim için çok üzüldüm. Bulununca çocuklar gibi sevindik" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!