Elysee Sarayı’ndan reklam panolarına

Güncelleme Tarihi:

Elysee Sarayı’ndan reklam panolarına
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2012 00:00

Fransa’nın eski First Lady’si Carla Bruni’nin fotoğrafları artık metro girişleri ve içlerindeki dev panoları süslüyor.

Haberin Devamı

Fransız halkı başta Paris olmak üzere Fransa’nın diğer kentlerindeki metro girişleri ve bekleme peronlarındaki bir reklamı konuşuyor. 

Nicolas Sarkozy, Cumhurbaşkanlığını sosyalist François Hollande karşısında kaybedince, eski manken, şarkıcı ve besteci eşi Carla Bruni, Elysee Sarayı’ndan ayrıldıktan sonra  ilk kez  bir kulaklık reklamına “evet” dedi.

Fransız Parrot şirketi, Bruni-Sarkozy çiftini en son teknoloji ile üretilen ’Zik’ kulaklıklarının tanıtımı için seçti.

Şirket İnternet sitesinde daha önceki reklamlarında olduğu gibi reklamı yapan manken veya sanatçıyı boynunda kulaklıkla siyah-beyaz fotoğrafını yayınlarken, kentlerin metro girişleri ve bekleme peronlarındaki dev panolara koyuyor.

Yeni kulaklıkların tanıtıldığı reklamlarda ‘Zik’ markasının yeni yüzü olan Carla’nın da boynunda kulaklıkla siyah beyaz fotoğrafları bu tanıtım panolarında yer aldı.

Haberin Devamı

Şirket internet sitesinde eski first Lady Carla Bruni-Sarkozy’nin siyah beyaz fotoğrafının sol yanında “Parrot Carla Bruni’yi seviyor” spotunun altına “söz yazarı, besteci, şarkıcı ve Fransız-İtalyan eski manken” notunu düşerken, reklamın en altına da “Parrot, Carla Bruni-Sarkozy’nin ‘Herkes için müzik vakfı’ programını destekler” diye yazdı.

ALBÜM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Sarkozy’nin seçimleri kaybetmesinden sonra zorlu günleri atlatan 44 yaşındaki Carla Bruni-Sarkozy reklam tanıtımı sırasında yaptığı açıklamada, “Bir gün tiyatroda oynamak için can atıyorum” dedi.

Bruni, erken ilkbaharda çıkaracağı ve eşi Nicolas Sarkozy için bir şarkının da yer alacağı yeni albüm çalışmalarını sürdürdüğünü açıkladı.

Elysee Sarayı’ndan reklam panolarına

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!