Elmalı'ya sıcak asfalt

Güncelleme Tarihi:

Elmalıya sıcak asfalt
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2016 11:50

Elmalı'ya sıcak asfalt

Haberin Devamı



ELMALI, (DHA) - BÜYÜKŞEHİR Belediyesi, Elmalı İlçesi'ne bağlı Kocapınar, Geçmen, Büyüksöğle ve Küçüksöğle mahalleleri grup yolunda sıcak asfalt çalışması başlattı.

Büyükşehir Belediyesi, Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Asfalt ekipleri Elmalı İlçesi'ne bağlı Kocapınar, Geçmen, Büyüksöğle ve Küçüksöğle grup yolunu sıcak asfaltla buluşturuyor. Ekipler, asfalt öncesi altyapı çalışmalarını tamamladı. Yolun birçok noktasına yolu yağmur sularından korumak maksadıyla beton büzler yerleştirdi. Ayrıca grup yolunun tamamı dolgu malzemesiyle yükseltilerek sıkıştırıldı. Yolun dar alanları da 8 metre genişliğe çıkartıldı. Tüm bu çalışmaların ardından ekipler Büyüksöğle ve Küçüksöğle yolundan başlayarak asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

Toplam 12 kilometre uzunluğunda olan Kocapınar, Geçmen, Büyüksöğle ve Küçüksöğle grup yolu kısa sürede tamamlanarak hizmete sunulacak.

MUHTARLARDAN TEŞEKKÜR

Elmalı Belediye Başkanı Ümit Öztekin, Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Büyüksöğle Mahalle Muhtarı Ali Öztürk, Küçüksöğle Mahalle Muhtarı Muhammet Ertuğrul, Geçmen Mahalle Muhtarı Ramazan Çetin ve Kocapınar Mahalle Muhtarı Hasan Sarıkaya ile birlikte sıcak asfalt çalışmalarını inceledi. Muhtarlar, yıllar içinde deforme olan yollarının ilk kez sıcak asfaltla tanıştığını belirterek, hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirdi ve Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel'e teşekkür etti.

İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir "Grup yollarımızı büyük titizlikle ve son derece modern bir şekilde yapmaktayız. Asfalt çalışmalarımızı standartlara uygun olarak son derece modern bir şekilde gerçekleştiriyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!