Elmadağ'da bahar temizliği

Güncelleme Tarihi:

Elmadağda bahar temizliği
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2017 16:56

Elmadağ'da bahar temizliği

Haberin Devamı

Hüseyin ÖZBALI/ELMADAĞ(Ankara), (DHA)- ANKARA'nın yoğun ve en çok kar yağışının yaşandığı, karın yerde kalma süresinin uzun süreli olduğu ilçelerden biri olan Elmadağ'da, Belediye ekipleri, temiz bir çevre için çalışmalarına devam ediyor.

Mahallelerde bulunan çöpleri her sabah belirlenmiş program dahilinde toplayarak, çöp konteynırların bulunduğu alanı temizliyor, cadde, sokak ve kaldırımlar çöplerden arınarak dezenfekte ediliyor, süpürme ve yıkama çalışmaları titizlikle yapılarak bahara hazırlanıyor.

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin; “ İlçemizde başlatılan Bahar temizliği çalışmaları kapsamında, kış mevsiminin ardından mahalle, cadde ve sokakların temizliklerine daha çok ağırlık vereceğiz" dedi. Park ve mesire alanlarının bakımı tadilatı ve onarımı hakkında da bilgiler veren Başkan Şahin; “Mevcut park ve mesire alanlarımızın bakım ve tadilatlarına en kısa zaman içerisinde başlanacaktır. İlçemizi modern, temiz, Şehircilik kriterlerine uygun, çağdaş bir kent görünümüne kavuşturmak için yasaların verdiği görev, yetki ve sorumluluk bilinci içinde hizmetleri planlı, programlı, etkin ve uyum içinde yürütülmesini sağlamak için çalışmalarımız devam etmektedir" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!