Elektrik güneşten ısıtma sıcak sudan

Güncelleme Tarihi:

Elektrik güneşten ısıtma sıcak sudan
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2016 16:00

Ankapark’ta elektriği güneş panellerinden, ısıtmayı ise sıcak suyla sağlayacaklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “İşletmeyi bedavaya getirmeye çalışıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Ankapark’ı gezen Ankara Turist Rehberleri Odası Başkanı Suat Tural ve beraberindeki lisanslı rehberlerle Ankapark’taki koordinasyon merkezinde bir araya gelen Başkan Gökçek, özetle şöyle konuştu: “Ankapark’ta elektriği güneş panelleriyle, ısıtmayı sıcak suyla elde edeceğiz. Sulama imkanına da ayrı bir yöntem uygulayacağız. Dolayısıyla işletmeyi bedavaya getirmeye çalışıyoruz. Yanına Hayvanat Bahçesi yapacağız ve biz işleteceğiz. Ankapark’tan alacağımız parayı da hayvanat bahçesine kanalize edip çarkı döndürürsek, Ankara için bir kazanç olur.”

Elektrik güneşten ısıtma sıcak sudan

Temaparktaki bölümleri gezen ve yapımı tamamlanan oyuncaklara binen turizmciler, Ankapark’ın başkent turizmine büyük katkı sağlayacağına inandıklarını ifade ettiler.

Haberin Devamı

Elektrik güneşten ısıtma sıcak sudan


EVSİZLERE SICAK YUVA

Büyükşehir Belediyesi, Başkent’te soğuklara karşı yaşam mücadelesi veren ve sokaklarda yaşamak zorunda kalan evsizlere, yıllardır Ulus’taki Barınma Evi’nde barınma imkanı sağlıyor. Çeşitli nedenlerden dolayı sokakta yaşamak zorunda kalan evsizlere, günde 3 öğün yemek veriliyor, sağlık kontrolleri yapılıp giyecek yardımında da bulunuluyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!