Eldivan'da 'Kiraz Entegre Mücadelesi' toplantısı

Güncelleme Tarihi:

Eldivanda Kiraz Entegre Mücadelesi toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2017 16:18

Eldivan'da 'Kiraz Entegre Mücadelesi' toplantısı

Haberin Devamı

Cengiz YALÇIN/ELDİVAN(Çankırı), (DHA)- GIDA, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından uygulanmakta olan 2017 yılı yatırım programında yer alan 'Bitki Sağlığı ve Uygulamaları Kontrolü Projesi' kapsamında Eldivan Kiraz Yetiştiricileri Birliği üyelerine ve ilçede bulunan kiraz yetiştiricilerine yönelik 'Kiraz Entegre Mücadelesi' konulu toplantı yapıldı. 
Eldivan İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Toplantı salonunda yapılan Toplantıya; Eldivan Belediye Başkanı Nusrettin Gökçer, Eldivan İlçe Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürü Osman Kavut, Eldivan Kiraz Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ahmet Karatatar, Birlik üyeleri ve Kiraz yetiştiricileri katıldı.
Toplantıda Çankırı İl Müdürlüğü ve Eldivan İlçe Müdürlüğü teknik ekipleri, Kiraz Entegre Mücadelesinde uyulacak kurallar ve yapılacak işlemler hakkında bilgi verdi. Ayrıca Eldivan İlçesinde Kiraz yetiştiriciliği ve pazarlamasında yaşanılan sıkıntılar hakkında soru cevap şeklinde çiftçilerin talep ve düşünceleri alındı. Toplantıda Birlik üyelerinden EKÜY Projesinde yer alan üreticilere malzeme dağıtımı yapıldı.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!