Elazığ'ın potadaki perilerinin Play Off sevinci

Güncelleme Tarihi:

Elazığın potadaki perilerinin Play Off sevinci
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2016 11:07

Elazığ'ın potadaki perilerinin Play Off sevinci

Haberin Devamı

ELAZIĞ (DHA) TÜRKİYE Kadınlar Basketbol Ligi'nde bu sezon ilk kez mücadele eden ve grubunu 8. sırada tamamlayan Elazığ İl Özel İdare Spor Kulübü, Play-off'a yükselerek büyük bir başarıya imza attı.

Elazığ İl Özel İdare Spor Kulübü Basketbol Şubesi Genel Menajeri Halit Ziya Ağcabay, "9 Eylül'de Türkiye Basketbol Federasyonu'nun yönetim kurulu kararıyla Federasyon Kupasına 1 gün kala lige dahil olduk. Kulüp yönetimi ve teknik ekibin üstün gayretleri sonucu transferleri tamamladık, şehirle bütünleşen takımımız yarışmacı bir hüviyet kazandı.. Başarılı sonuçlarla ligin bitmediğini rakiplerine gösteren takımımız aldığı seri galibiyetler ve gösterdiği iyi mücadele ile rakiplerinin hem takdirini hem de saygısını kazanmıştır. Normal sezonun sonuna geldiğimiz şu günlerde aldığı başarılı sonuçlarla adını Play-Off' a yazdıran takımımız bu sezon şehrimize, bölgemize unutulmaz bir heyecan yaşatmıştır ve tüm konsantremiz ile birlikte Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi PLay-off'una odaklanıyoruz" dedi.

Ağcabay, şöyle devam etti "İl Özel İdare Basketbol takımımızın ligde Play-off oynamasında büyük emekleri olan en başta Valimiz Murat Zorluoğlu'na, İl Özel İdare Genel Sekreteri Nazif Bilginoğlu'na, Kulüp Başkanımız Sebahattin Uçar'a, yöneticilerimiz Suat Yerkazan ve Nurettin Avcı'ya, İdari Menajer İhsan Çolak'a, teknik ekibimizde bulunan antrenörler Berat Gök, Adnan Sevinç, Kaan Taşdöğen'e, kulüp doktorumuz Eyup Oğuz'a, tüm sporcularımıza ve bize destek veren tüm Elazığ kamuoyuna teşekkür ederiz."

DHA(AP) 30.3.2016 FOTOGRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!