Elazığ'da FETÖ'cü öğretmen operasyonu: 12 gözaltı

Güncelleme Tarihi:

Elazığda FETÖcü öğretmen operasyonu: 12 gözaltı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2016 11:00

Elazığ'da FETÖ'cü öğretmen operasyonu: 12 gözaltı

Haberin Devamı

ELAZIĞ, (DHA)- ELAZIĞ'da FETÖ/PDY ile ilişkileri olduğu iddiasıyla görevden uzaklaştırılan 12 öğretmen, Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen operasyon kapsamında gözaltına alınırken, 7 öğretmen ise aranıyor.
15 Temmuz darbe girişimi sonrası Elazığ'da başlatılan ve devam eden soruşturma kapsamında, görevden uzaklaştırılan 12 öğretmen gözaltına alındı.
Elazığ Emniyet Müdürlüğü'nce yapılan yazılı açıklamada, "Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğümüzce FETÖ/PDY kapsamında yürütülmekte olan soruşturmayla ilgili olarak 04.10.2016 günü Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından FETÖ/PDY terör örgütü üyeliği şüphesi ile görevden uzaklaştırılan ve söz konusu terör örgütüne üye oldukları değerlendirilen 19 şahsa yönelik ilimiz merkezli yapılan operasyon neticesinde 12 şüpheli ikametlerinde arama yapılmak suretiyle gözaltına alınmış olup, 7 şahsın ise yakalanmasına yönelik çalışmalarımız devam etmektedir. Elazığ Emniyet Müdürlüğü olarak her türlü suç ve suçluyla mücadelemiz aralıksız devam edecektir" denildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!