Elazığ Zafran TOKİ Konutları, 27 Ocak’ta ihaleye çıkacak

Güncelleme Tarihi:

Elazığ Zafran TOKİ Konutları, 27 Ocak’ta ihaleye çıkacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2016 06:37

TOKİ Elazığ Merkez ilçesi Zafran’da yeni bir projeye start verecek. 385 konuttan oluşacak Elazığ Zafran Konutları için 27 Ocak’ta ihale yapılacak.

Haberin Devamı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Elazığ Merkez ilçesi Zafran’da yeni bir projeye imza atacak. Elazığ Zafran TOKİ Konutları toplam 385 konuttan oluşuyor. Proje kapsamında konutların yanı sıra 1 ticaret merkezi ve 1 cami bulunuyor.

27 Ocak 2016 Çarşamba günü saat 14:30’da “Elazığ İli Merkez İlçesi Zafran Mevkii, 385 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi, 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi” açık ihale usulü ile ihale edilecek. Yer tesliminden sonra 600 günde tamamlanacak Elazığ TOKİ Konutları projesinin ihalesi, TOKİ’nin Halkalı’daki merkez binasında düzenlenecek.

Yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olan ihalede Kamu İhale Kurumu tarafından belirlenen esaslar çerçevesinde yerli isteklilerin yüzde 15 oranında fiyat avantajı olacak. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecek ihale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşme imzalanacak.

Haberin Devamı

İHALE DETAYLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.

İhale detayları EKAP’ın web sitesinde de yer alıyor.

BAKMADAN GEÇME!