Ekvadorlu gruptan Tekirdağ'da parkta konser

Güncelleme Tarihi:

Ekvadorlu gruptan Tekirdağda parkta konser
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2017 13:04

Ekvadorlu gruptan Tekirdağ'da parkta konser

Haberin Devamı

Ruhan YALÇIN/TEKİRDAĞ, (DHA)- TEKİRDAĞ'da Güney Amerika ülkesi Ekvador'dan gelen 'İnca Sol' adlı grup üyelerini parkta verdiği konser, ilgi ile dinlendi.
Ekvador'dan Türkiye'ye gelen 4 kişilik 'İnca Sol' grubu üyeleri Tekirdağ'ın Tuğlalı Parkı'nda bir parkta konser verdi. Ülkelerine özgü kıyafetleri ve müzik aletleriyle ilgi çeken grubun konseri ilgiyle izlendi. Gelen gruptakilerden birisinin bebeği de dikkat çekti. Ekvadorlu grup kısa süre içerisinde çok sayıda kişiyi çaldıkları müzikler ve yaptıkları danslarla dikkatini çekmeyi başardı. Grubun çaldıkları müziklerin ruhu dinlendirdiğini belirten Mehmet Döldöş, "Bu grubu İstanbul'da dinlemiştim. Hatta sattıkları müzik CD'lerini de almıştım. Orada daha çok ilgi görmüştü. Harika çalıyorlar" dedi.
Grubu dinleyenler da, daha önce bu tarzda bir müzik duymadıkları için melodilerin ilgilerini çektiğini ve dinlemek istediklerini söyledi. İzleyiciler, İnca Sol'un geleneksel müziklerinin yer aldığı CD ve el işi bileklikleri alarak gruba destek oldu. İnca Sol grubunun gösterilerinin devam ettiği anlarda, oradan geçen iki Roman müzisyen ise gruba bakarak "Bunlar da kim? Bunlar bizim ekmeğimizi elimizden alacaklar" diye esprili yaptı.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!