Eksiksiz halı cenneti

Güncelleme Tarihi:

Eksiksiz halı cenneti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 1998 00:00

Haberin Devamı

Türkiye'nin en büyük halı show room'larından birine sahip olan 3K Rugstore, müşterilerine ilginç satış sonrası hizmetler sunuyor. Halıların yıllık bakımı, onarımı ve temizliği, 3K Halı Hastanesi'nde yapılıyor. Bu iş için halılar evden alınıp eve teslim ediliyor.

Ayrıca müşterinin isteği halinde, yangın, hırsızlık ve su basması risklerine karşı bir yıl süreyle ücretsiz olarak Aksigorta tarafından sigortalanıyor.

Alıcı satın aldığı halıları, bir yıl içinde kullanım hataları hariç, başka bir el dokuma halısıyla değiştirebiliyor ya da o günkü değeri ile geri verebiliyor.

Mobilyasını değiştirmek isteyen bir ev sahibi de yeni mobilyasına uygun olmadığını düşündüğü halısını verip yerine Rugstroe'a ekspertiz yaptırarak istediği bir başka halıyı seçebiliyor.

Rugstore müşterilerin isteğine göre özel halı da dokutuyor.

Yoğun olarak ihracat yapan Rugstore, yurtdışından gelen taleplere göre de özel halı dokutuyor. Örneğin ABD, Fransa ve İspanya'daki birçok alışveriş merkezi ve otelleri Rugstore halılarıyla döşeli.

3K Rugstore, yılbaşı dolayısıyla özel ambalajlı, hediye verilen kişinin evine teslim edilen halı ve kilimleri de satışa sundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!