Ekonomik özgürlük için çalışmalıyım

Güncelleme Tarihi:

Ekonomik özgürlük için çalışmalıyım
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2012 00:00

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande’ın hayat arkadaşı Valerie Trierweiler televizyon kariyerine yeniden dönmeyeceğini ancak Paris Match dergisinde sürdürdüğü gazetecilik görevini bırakmayacağını açıkladı.

Haberin Devamı

Ouest France dergisine içini döken Trierweiler, “Cumhurbaşkanının hayat arkadaşı olmak ve TV kanalında çalışmak bazı insanların şüphelerini körükleyebilir ve sorun olabilir” dedi. Paris Match’taki işinin ise böyle bir zorluğa yol açmayacağını belirterek, “Bakmam gereken çocuklarım var ve bunu maaşım olmadan nasıl yaparım bilmiyorum. Ekonomik özgürlüğümü devam ettirmek ayaklarımı sağlam zemine basmanın sağlıklı yolu” sözlerini kullandı.Fransız First Lady, geçen haziran ayında Hollande’ın eski hayat arkadaşı ve dört çocuğunun annesi Segolene Royal’in rakibine destek için attığı twit’ten de pişman olduğunu itiraf etti.

Sarko çizmelerini giydi bile

Bu arada Fransa’nın eski cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy’nin, halefinin anketlerde serbest düşüşe geçmesinin ardından heyecanlandığı öne sürüldü. Atlatma haberleriyle tanınan haftalık Le Canard Enchaine gazetesi, Sarkozy’nin, kendi hükümetinde tarım bakanlığı yapan Bruno Le Maire’e bir konuşmasında, “Fransa’nın beş yıl içinde berbat bir durumda olacağı kesin olduğune göre, 2017’de aday olmaktan başka çarem yok” dediğini yazdı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!