Ekonomiden kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Ekonomiden kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2010 22:47

Haberin Devamı

İletişim sektörü krizde de büyüdüEGE ve Akdeniz Bölgesi’nin en büyük, Türkiye’nin üçüncü Turkcell Dağıtım Merkezi (TDM) Detel Dağıtım A.Ş. Müdürü Cem Baytak, iletişim sektörünün krizden hiç etkilenmediğini, aksine büyümesini sürdürdüğünü söyledi. DETEL Dağıtım A.Ş’nin yöneticileri, çalışanları ve bayilerinin buluştuğu yemekte 2011’de pazar paylarını yüzde 30 artırmayı hedeflediklerini anlatan Baytak, 500 bayi ile Turkcell’in bölgedeki payını yükseltmek için çalıştıklarını vurguladı. Cem Baytak Detel Dağıtım’ın, Turkcell’in itici gücüyle pazarda önemli yeniliklere imza attığını da belirtti.

Folkart İkizmir en yüksek maket

BUGÜNE kadar 58 ülkede organize edilen “Cowparade İnek Heykelleri Açık Hava Sergisi”ne Bayraklı’da projelendirdiği ikiz kuleleri anlatan dört adet “İkizmir” adlı gökdelen ve inek görseliyle katılan Folkart Yapı, ilgi görüyor. Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Bayraklı İkiz Kuleleri’ni anlatan “İkizmir” görselinin, Cowparade’in en yüksek maketi olduğunu belirterek, “Maketimizin yüksekliği 4 metre 15 cm civarında. Bu yükseklikle de ciddi ilgi topladı” dedi. Folkart’ın İkizmir kuleleri Çeşme Alaçatı, Forum Bornova AVM, Balçova Agora AVM ve Karşıyaka Vapur İskelesi’nde sergileniyor.

Komşuya akın var

Haberin Devamı

? Bülent KATARCI, HÜRRİYETYEŞİL pasaporta vizenin kaldırılması, adalara yapılan turların yanında bayram tatilini yunanistan ana karasında geçirmek isteyenlerde de patlama yarattı. İzmirli turizmci Ebru Türksever, 10-13 Eylül arasında Atina’ya düzenledikleri tura beklentilerinin çok üstünde ilgi gördüklerini belirterek, “Telefonlarımız susmuyor. izmir’den çok sayıda şirket tur düzenliyor, hepsine talep yüksek” diye konuştu. Ela Pame Turizm’in sahibi Türksever, “30 yıldır Atina’da yaşayan kuzenim Christina Chanopouldu ile bağlantılı çalışıyoruz. Ben izmir, kuzenim Atina ayağını düzenliyor. Konuklarımıza kusursuz bir tatil yaşatmak temel hedefimiz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!