Konut kredisinde faiz indirimi sürüyor

Güncelleme Tarihi:

Konut kredisinde faiz indirimi sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2016 10:27

Bankalarda hafta başında başlayan konut kredisi faizlerindeki indirim seferberliği sektör genelinde sürüyor.

Ev almak isteyen müşterilerine uygulayacağı konut kredisi faizlerini indirdiğini açıklayan Yapı Kredi, indirimin 12 Ağustos'tan itibaren geçerli olduğunu söyledi.

Yapı Kredi, konut kredisi faiz oranınının 60 aya kadar olan vadelerde aylık yüzde 0.99 düzeyine çekildiğini belirtti.
 
 
Lübnan merkezli Bank Audi’nin Türkiye’deki iştiraki Odeabank, 12 Ağustos itibariyle 5 yıl vadeye kadar konut kredisi faiz oranlarını yüzde 0.99'a indirdi.

Banka 5 yıl üzeri vadede konut kredisi faiz oranlarını ise yüzde 1.05 olarak müşterlerine sunuyor.
 
BURGAN BANK 
Haberin Devamı

Burgan Bank, konut kredilerinde uyguladığı faizleri 60 aya kadar tüm vadelerde aylık yüzde 0.99 düzeyine indirdiğini açıkladı.

Burgan Bank Genel Müdürü Murat Dinç, "Bireysel Bankacılık alanında yaptığımız çalışmalarla taşıt, konut ve tüketici kredisinde önemli faiz indirimleri gerçekleştirdik. Konut kredilerimizdeki faiz indirimi ile 60 aya kadar tüm vadelerde yüzde 0.99 faiz oranı sunarak müşterilerimizin ev almalarına destek oluyoruz" dedi.

HSBC TÜRKİYE

HSBC Türkiye, ev sahibi olmak veya konuta yatırım  yapmak isteyen müşterileri için konut kredisi faiz oranlarını düşürdü.

Bankadan yapılan açıklamada, "Bu kapsamda HSBC Türkiye, 12 Ağustos tarihinden itibaren geçerli olmak üzere konut kredisi faiz oranını 60 aya kadar aylık yüzde 0.99 olarak belirledi" denildi.

FİBABANKA 

Haberin Devamı

Fibabanka, 11 Ağustos’dan itibaren geçerli olmak üzere; 500 bin liraya kadar Güzel Evim Konut Kredisi faiz oranını yüzde 1.0'in altına indirdi.

Fibabanka'dan yapılan açıklamada, konut kredisi faizlerinin, beş yıl vadeye kadar aylık yüzde 0.97’ye ve beş yıl üzeri vadede ise aylık yüzde 0.99’a indirildiği belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!