Ban Ki-moon’dan Terzioğlu’na övgü

Güncelleme Tarihi:

Ban Ki-moon’dan Terzioğlu’na övgü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2016 20:26

BİRLEŞMİŞ Milletler İnsani Zirvesi’nde Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Ban Ki-moon ile Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu bir araya geldi.

Haberin Devamı

Afet anında iletişimin hayati rol oynadığını ve mobil iletişim sağlayıcılarının kriz dönemlerinde hayat kurtarıcı bir rol üstlenebileceğine dikkat çeken Ban Ki-moon, “İletişimin devamlılığını sağlamak kendi içinde bir yardım türüdür. Krizlerden etkilenen insanların kendileri ve ailelerinin geleceği için karar verirken gerekli olan bilgilere ulaşabilmeleri için, Turkcell gibi ortaklarımıza ve sağladıkları hizmetlere güveniyoruz” dedi.

Zirveye katılarak ‘İnsanları merkeze koymak’ başlıklı panelde konuşmacı olarak yer alan Terzioğlu, Turkcell’in insani durumlarda iş sürekliliğiyle dünyaya örnek bir operatör olduğunu vurguladı. Terzioğlu, “Türkiye 2.7 milyon Suriyeliye kapılarını açtı, biz Turkcell olarak 1.2 milyondan fazla Suriyeliye hizmet veriyoruz. Ülke ve şirket olarak bu insani krizde elimizi taşın altına koyduk. Bundan sonra da üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!