Akbank 3 dakikada kredi kartı veriyor

Güncelleme Tarihi:

Akbank 3 dakikada kredi kartı veriyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2007 15:55

Akbank, kredi kartı taleplerini anında karşılayabilmek amacıyla, “Anında Kart Basım” hizmetini sunmaya başladı. Banka, kredi kartı sahibi olma süresini 1 haftadan, 3 dakikaya indiriyor.

Lütfü Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda bugün başlayan ve üç gün sürecek Bankalararası Kart Merkesi (BKM), VISA ve MasterCard’ın desteğiyle NTSR Fuarcılık tarafından düzenlenen 1. Cardist Kart Teknolojileri Fuarı, 100’e yakın uluslararası markayı bir araya getiriyor. Fuar, bankaların yeni uygulamaya koydukları hizmetleri sunmalarına imkan sağlıyor.

3 DAKİKADA KREDİ KARTI BASIMI

Akbank, “Anında Kart basım” hizmetiyle, başvuru ve onay süresini kısaltarak, kredi kartına sahip olma süresini bir haftadan, 3 dakikaya indiriyor. Axess ve Wings kredi kartlarına sahip olmak için vatandaşlık numarası ve nüfus cüzdanı ile Müşteri İlişkileri Yöneticine başvurmak yeterli oluyor. Müşterinin kredi kartı sözleşmesini imzalaması ile süresini tamamlandığı “Anında Kart Basım” hizmetinden Akbank müşterisi olmayanlar da yararlanabilecek.

Anında Kart Basım hizmeti ilk etapta, bireysel müşteri yoğunluğunun yaşandığı Nişantaşı şubesinde başlayacak ve kısa süre içerisinde Akbank’ın diğer şubelerinde de verilecek. Anında kart basım hizmetinde, tüm süreçler otomatik karar destek sistemlerinin kullanıldığı sistem üzerinden gerçekleştiriliyor ve ekstra bir ücret alınmıyor. Avrupa’da kullanılan “Folcan ID” sistemi yardımı ile kredi kartı başvuruları güvenlik açısından değerlendiriliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!