Ekinözü'nde öğrencilere yardım

Güncelleme Tarihi:

Ekinözünde öğrencilere yardım
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2017 11:08

Ekinözü'nde öğrencilere yardım

Haberin Devamı

Ömer KOÇ/EKİNÖZÜ(Kahramanmaraş), (DHA) - KAHRAMANMARAŞ'ın Ekinözü İlçe Belediyesi'nin başlattığı 'Kalem tutan minik eller üşümesin' projesi kapsamında Kahramanmaraş Dağcılık Arama ve Kurtarma (KADAK) Derneği tarafından ilçede maddi durumu iyi olmayan 150 öğrenciye mont ve kaban yardımı yapıldı.
Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, sosyal belediyeciliğin en önemli ayaklarından birinin eğitim yatırımları olduğunu söyledi. Bu kapsamda başlattıkları projeye destek olan KADAK Başkanı Sait Kılıçsallaşan ve ekibine teşekkür eden Çeleğen, "Biz, belediye olarak, gençlerimizin geleceğine yönelik yatırımlara da öncelik veriyoruz. Okullarımıza her türlü ekipman temininden tutun boya, badana, temizlik ve tadilat işlerini üstleniyoruz. Yetinmiyoruz, her türlü eğitici, öğretici, kültürel faaliyetlere ön ayak olup gerekli düzenlemeleri yapıyoruz. Basın Yayın Müdürlüğümüzün başlattığı 'Kalem tutan minik eller üşümesin projesi' ile Türkiye'nin bir çok bölgesinden hayırseverlerin katkılarıyla Ekinözülü ihtiyaç sahibi vatandaşlara bu yardım kapısını sonuna kadar açtık" diye konuştu.
Sait Kılıçsallayan ise proje destek vermekten mutlu olduklarını belirterek şunları söyledi:
"Arkadaşlarımızla bir toplantı yaparak Ekinözü'ndeki ihtiyaç sahibi öğrencilerimize destek olmak için el elle verdik iyiliğin çoğalması ve hakkı ile yapılması adına var gücümüzle çalışacağımıza bir kez daha söz veriyoruz. KADAK olarak daha fazla öğrenciye bot, ayakkabı, kışlık mont, atkı, bere, oyuncak ve bir senelik kırtasiye'nin yanı sıra daha fazla vatandaşımıza yardım ulaştırmak istiyoruz. Bu iş gerçekten samimiyet isteyen, fedakarlık gerektiren önemli bir faaliyettir. Biz KADAK olarak daha önce olduğu gibi şimdi de yardıma ihtiyacı olan köy okullarındaki yavrularımıza elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz."
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!