Eğitime Nilgün Belgün oyunuyla destek

Güncelleme Tarihi:

Eğitime Nilgün Belgün oyunuyla destek
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2017 12:38

Eğitime Nilgün Belgün oyunuyla destek

Haberin Devamı

MERSİN'in merkez Mezitli İlçesi'nde Soroptimist Kulübü, kız öğrencilerin eğitimine katkıda bulunmak için 'Destek Ol, Umut Ol Projesi' başlattı.
Proje kapsamında tiyatro sanatçısı Nilgün Belgün'ün 6 Mart'ta Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde sahneleyeceği "Nilgün Belgün’le Aşk ve Komedi" adlı gösterinin biletleri satışa sunuldu. Kulüp Başkanı Sembol Tarhan, oyundan elde edilecek gelirin kız öğrencilere eğitim bursu olarak verileceğini belirterek şu açıklamayı yaptı:
"İş ve meslek kadınlarından oluşan Mezitli Soroptimist Kulübü olarak, ihtiyaç kız öğrencilerin eğitimi için çalışıyoruz. Gelece nesillerin anneleri olan kızların okumasına önem veriyoruz. Sadece maddi destek vermekle kalmayıp onlara iyi rol modeller olmaya çalışıyoruz. Daha önce, kapı kapı gezerek ilçemizde buluna Roman çocuklarını okula kazandırdık. Kulüp üyeleri, lösemili çocuklar yararına yaptıkları takı, çanta, cüzdan, hediye torbaları ve kurabiyeleri satışa sundu. Şimdi de Destek Ol, Umut Ol Projesi kapsamında milyonların sevgilisi Nilgün Belgün'ü Mersine davet ettik. Bilet satışlarına başladık. Gösteriden elde edilecek gelir, kız öğrencilerimize burs olarak verilecek. Birçok kişi ve kuruluş amaç güzel olunca biletlere büyük ilgi gösterdi."
Biletlerin Down Kafe, kulüp üyeleri ve satış noktalarından alınabileceğini belirten Tarhan herkese destek çağrısında bulundu.

Gülhan DEMİRCİ/ MERSİN, (DHA)
FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!