Eğitimciler sertifikalarını aldı

Güncelleme Tarihi:

Eğitimciler sertifikalarını aldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2017 11:19

Eğitimciler sertifikalarını aldı

Haberin Devamı


ESKİŞEHİR,(DHA)- ESKİŞEHİR Eğitim Bir Sen 2 no'lu Şube, işyeri temsilcileri için düzenlediği Formatör eğitimini Anadolu Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Birimi Dersliklerinde verdi.

Sevil Arslan ve Ayşe Kandemir tarafından verilen eğitim öncesinde Eğitim Bir Sen 2 no'lu Şube Başkanı Abdurrahman Yıldırım konuşma yaptı. Yıldırım konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"İşyeri temsilcileriyle bir araya gelmeyi, istişarelerde bulunmayı önemsiyoruz. Daha nitelikli sendikacılığın icra edilmesi ve sendikal bilincin artırılması adına yapılan bu toplantıların teşkilat için çok önemli olduğunun farkındayız. Sendikamızın eğitim, örgütlenme ve mücadeleye bakış açısı, işyerinde ne kadar hayat bulabilirse, işyeri temsilcileri tarafından ne kadar uygulanabilirse, hedefimize ulaşmak varmak o kadar kolay olur. İşyeri temsilcileri olarak sizler bizim için değerli ve önemlisiniz. İşyeri temsilcilerinin görev ve sorumluluklarının öneminin bilincinde olduklarını sendikamız işyeri temsilcilerinin emeği, iradesi, fedakârlığı ve enerjisiyle büyümektedir. İşyeri temsilcilerimizle bundan böyle daha sık bir araya gelmeye istişarelerde bulunmaya gayret göstereceğiz. Sendika Formatörlüğü eğitimini ve programımızı tamamlayıp sertifikalarımızı aldıktan sonra çalışmaya ekipçe hız verip bir hedef belirlemeliyiz. Bu hedef çerçevesinde vizyon belgemizde açıkladığımız gibi işimize, içimize, ve dışımıza yolculuğun her bir aşamasında mesafe kat ederek yürüyüşümüzü sürdürmeliyiz. Bu kapsamda planladığımız teşkilat eğitimlerimiz kademe kademe ilerleyerek devam edecektir."

Eğitim sonunda İşyeri Temsilcilerine düzenlenen törende sertifikaları verildi.
--
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!