‘Yılın En İyi Sanat Yönetmenleri’ seçildi

Güncelleme Tarihi:

‘Yılın En İyi Sanat Yönetmenleri’ seçildi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2014 13:03

Yıldız Teknik Üniversitesi tarafından düzenlenen ‘Uluslararası Sanat Sempozyumu’ başladı. Üç gün sürecek etkinlikte konserler, atölyeler, sergiler yer alıyor. Festival ortamı yaratan sempozyum kapsamında üç farklı alanda ‘Yılın En İyi Sanat Yönetmenleri’ ödülleri de verildi.

Haberin Devamı

Dünyaca bilinen Kunstkamera Müzesi Müdür Yard. Prof. Efim Rezvan, Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürü Doç. Salim Tokaç, İBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Abdurrahman Şen, İKSV Genel Müdürü Görgün Taner, Akbank Sanat Müdürü Derya Bigalı gibi isimler, ‘Uluslararası Sanat Sempozyumu’nda biraraya geldi.
Yıldız Teknik Üniversiteis (YTÜ) Sanat ve Tasarım Fakültesi’nin düzenlediği etkinlik 7 Kasım’da başladı. Üç gün devam edecek sempozyumda sergiler, konserler ve atölyeler yapılıyor. Sempozyumda ayrıca ‘Yılın En İyi Sanat Yönetmenleri’ ödülleri de verildi.
Üç kategoride verilen ödülleri plastik sanatlar alanında tanınmış küratör Selen Ansel, sahne sanatlarında orkestra şefi Orhan Şallıel ve masaüstü yayıncılıkta Mustafa Ziya Ülkenciler aldı. Akbank da, sanat organizasyonlarına verdiği destekle sponsorluk ödülünü almaya hak kazandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!