Yılbaşının hayırsever hediyeleri

Güncelleme Tarihi:

Yılbaşının hayırsever hediyeleri
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2023 10:42

Yeni yıl tüm hızıyla yaklaşırken, birçok kişi için yılbaşı hediyesi arayışı başladı. Bu arayışta iki temel kriter var. Hediyenin bütçeyi fazla sarsmaması ve verilen kişiyi mutlu etmesi. İşte bu iki özelliğe de çok uygun olan eğitim desteği içerikli hediyeler ‘ne alsam’ diye düşünenler için geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da yine güzel bir alternatif.

Haberin Devamı

Bu hediyeler sayesinde eşinize dostunuza yılbaşı hediesi alırken, onun adına bir çocuk okutabilir, burs desteği sağlayabilir ya da ihtiyaçlarını karşılayabilirsiniz. Sevdiklerine bu yıl farklı hediyeler almak isteyenler için eğitim alanında hizmet veren dernek ve vakıflar çok sayıda seçenek sunuyor.

Yılbaşının hayırsever hediyeleri
Darüşşafaka Cemiyeti
Eğitimde Fırsat Eşitliği” misyonuyla çalışmalarını sürdüren Darüşşafaka Cemiyeti, özel olarak tasarladığı yeni yıl hediyeleriyle, sevdikleriniz adına yetenekli ve başarılı öğrencilerin eğitimine katkıda bulunma fırsatı veriyor. Doğrudan bağış yapıp, bağış kartını hediye etmek istediğiniz kişiye ulaştırabileceğiniz gibi, Daruşşafaka Cemiyeti’nden kupa, defter, masa takvimi, mum, kolonya, hediye kutusu, termos, çikolata, bardak altlığı, kanvas çanta gibi hediyeler satın alarak da bir çocuğu sevindirebilirsiniz.
Yılbaşının hayırsever hediyeleri

Haberin Devamı

TEV
Türk Eğitim Vakfı (TEV), her sene yeni yıla girerken sevdiklerine farklı ve anlamlı bir hediye vermek isteyenler için yılbaşı kartları ve Burs Destek Paketleri hazırlıyor. TEV’in “Mutlu Gün Kartları” arasında yer alan “Yılbaşı Kartları ve Burs Destek Paketleri”, başarılı ve maddi olanakları sınırlı üniversite öğrencilerine tercih edilen miktarda burs desteği sağlamaya imkan tanıyor. Türk Eğitim Vakfı’nın internet sitesi üzerinden seçilen kartlar vakıf tarafından bastırılıyor ve Türkiye’nin dört bir yanında istenen adrese gönderiliyor.

Yılbaşının hayırsever hediyeleri
TEGV
Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), ülkemizdeki her çocuğun erişebileceği bir vakıf olmayı amaçlıyor. TEGV üzerinden sevdiklerinizin adına çocukların eğitimine destek olabilir, TEGV’in internet sitesinden tek seferlik ya da aylık bağışlar yapabilirsiniz. Ancak özel bir hediye almak isterseniz tegvdukkan.com adresi üzerinden seçim yapabilirsiniz. Sitede çocukların eğitimine destek olmak için çikolata, takvim, defter, mum gibi birçok ürün yer alıyor.

Haberin Devamı

Yılbaşının hayırsever hediyeleri
TOÇEV
Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı (TOÇEV) ‘Okumak her çocuğun hakkı’ düşüncesini destekliyor. Sevdiklerinize alacağınız yılbaşı hediyelerini vakfın internet mağazası üzerinden seçebilirsiniz. ‘Yeni Yıl Sertifikaları’ ile çocuklara bot ve mont hediye ederken sevdiklerinize bu hediyenin sertifikasını ulaştırabilirsiniz.

ALTI NOKTA KÖRLER VAKFI
Altı Nokta Körler Vakfı, gereksinim duyan görme engellilere Türkiye çapında ücretsiz olarak beyaz baston ve sesli kitap dağıtımı yapıyor. Eğer yeni yıl için tamamen farklı bir hediye vermeyi düşünürseniz kitap seslendirmesi de yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

Yılbaşının hayırsever hediyeleri
TOG
Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG), yıllardır belirli temalarda, gençlerin yurt içinde ve yurt dışında hareketliliğini ve bu yöntemle deneyim sağlamasını destekliyor. Bu yılbaşında bir gencin hayatını değiştirmek için bağışta bulunabilirsiniz.

AÇEV
Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) kapsamında kurum ya da bireysel olarak yapılan her bağış ailelere ve çocuklara sağlanan eğitimlere katkı olarak aktarılıyor. Yılbaşında da tebrik kartları, isime özel sertifikalar ve kitap ayraçlarının yer aldığı AÇEV ürünlerinden verilen her sipariş bağışa dönüşüyor.

BAKMADAN GEÇME!