Vakıf desteğiyle üniversite laboratuvarı yenileniyor

Güncelleme Tarihi:

Vakıf desteğiyle üniversite laboratuvarı yenileniyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2018 16:58

Antalya Üniversite Destekleme Vakfı’nın katkısıyla, Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dalı Araştırma Laboratuvarları yenilenecek.

Haberin Devamı

Akdeniz Üniversitesi ve Antalya Üniversite Destekleme Vakfı arasında Tıp Fakültesi Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dalı Araştırma Laboratuvarlarında bağış şeklinde yapılacak tadilat için protokol imzalandı. Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, “Üniversitemizin Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dalı Araştırma Laboratuvarlarında yapılacak tadilat çalışmasına verdikleri destekten dolayı Antalya Üniversite Destekleme Vakfı Başkanı Tunç Uluç nezdinde tüm vakıf üyelerine teşekkür ediyorum. Projenin en kısa zamanda tamamlanarak önemli bilimsel çalışmaların yapılacağı laboratuvarımızın bir an önce hizmete girmesini temenni ediyorum” dedi.

Antalya Üniversite Destekleme Vakfı Başkanı Tunç Uluç ise, “Akdeniz Üniversitesi’nde şimdiye kadar birçok projeye imza attık. Bu, en çok kıymet verdiğimiz projelerden birisi oldu. Tamamlandığı zaman Türkiye’de örnek olacak bir laboratuvar ortamı oluşturmuş olacağız” diye konuştu.

BAKMADAN GEÇME!