Üniversitede görev değişimi

Güncelleme Tarihi:

Üniversitede görev değişimi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2016 12:21

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Hukuk Fakültesi kurucu Dekanı Prof. Dr. Ali Şafak Balı, törenle görevini Dekan vekili Prof. Dr. Hasan Hüseyin Bayraklı’ya devretti.

Haberin Devamı

AKÜ Hukuk Fakültesi kurucu Dekanı Prof. Dr. Ali Şafak Balı’nın görevini Dekan vekili Prof. Dr. Hasan Hüseyin Bayraklı’ya devretmesi dolayısıyla tören düzenlendi. Törene, fakültede görevli akademik ve idari personel de katıldı. Fakültenin kuruluşu ve gelişim sürecini anlatan Prof. Dr. Balı, gerçekleştirilen bilimsel etkinlikler ve gelinen noktayla ilgili bilgi verdi.

Dekan vekili olarak görevi devralan Prof. Dr. Bayraklı ise Balı’ya teşekkür ederek dayanışma içerisinde hareket edeceklerini belirtti. Güzel çalışma ortamının devamını sağlayacaklarını belirten Prof. Dr. Bayraklı tarafından devir teslim töreninin ardından Prof. Dr. Balı’ya plaket takdim edildi.

Törenin ardından Prof. Dr. Balı, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak’ı makamında ziyaret etti. Rektör Solak, Hukuk Fakültesi bünyesinde yaptığı güzel çalışmalar dolayısıyla Prof. Dr. Balı’ya teşekkür ederken, bundan sonra da ortak çalışmalara devam edileceğini vurguladı.

 

 

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!