Üniversite öğrencilerine yapay zekâ stajı

Güncelleme Tarihi:

Üniversite öğrencilerine yapay zekâ stajı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2024 13:34

Türkiye Bilişim Vakfı platformlarından ‘Başlangıç Noktası’ koordinasyonuyla, üniversite öğrencileri yapay zekâ ve yazılım alanlarında rotasyonlu staj yapabilecek. Üniversitelerin üçüncü sınıf öğrencilerine açık olan programa son başvuru tarihi 27 Şubat.

Haberin Devamı

 

Türkiye’nin yapay zeka alanında çalışan üç şirketini bir araya getiren proje kapsamında, 15 üniversite öğrencisine staj imkânı verilecek. Öğrenciler, kendi tercihleri ile uzaktan veya fiziksel olarak Türkiye İş Bankası’nın Yapay Zekâ Fabrikası, Softtech ve Insider’da deneyim kazanabilecek.

Üç şirkette de üçer aylık stajlardan oluşan dokuz aylık program için başvurular 27 Şubat’ta sona erecek. Adayları başvuru sürecinde, yetkinliklerini görmelerini sağlayan test ve envanterlerin yanı sıra, eğitimler ve jüri mülakatları bekliyor.  Program başvuruları Microfon ve Youthall platformları üzerinden alınıyor. Programdan önce sunulacak olan eğitimler ise Enocta platformu üzerinden uzman kişiler tarafından verilen çevrimiçi video eğitim içerikleri ile sağlanacak. Ayrıca Youniverse ve Wext de İngilizce içerikleri ile stajyerlere destek olacak.

BAKMADAN GEÇME!