Uludağ Üniversitesi festivali başladı

Güncelleme Tarihi:

Uludağ Üniversitesi festivali başladı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2007 12:24

Uludağ Üniversitesi (UÜ) Geleneksel Öğrenci Toplulukları Bilim, Kültür, Sanat ve Spor Şenliği başladı.

Haberin Devamı

UÜ Öğrenci Etkinlikleri Komitesi Başkanı ve Rektör Danışmanı Prof. Dr. Selçuk Kırlı, şenliğin açılışında yaptığı konuşmada, yeni bir eğitim öğretim yılının sonuna daha yaklaştıklarını, şenlik sayesinde öğrencilerin tüm yılın yorgunluğunu atacaklarını belirtti.

Şenlik kapsamında panel ve eğitim programları ile spor aktivitelerinin yanı sıra çeşitli konserler ve eğlenceler düzenleneceğini bildiren Kırlık, “Bu şenlik sizindir. Öğrencilerimizin yoğun çalışmaları ve çabaları sayesinde bu yılki şenliğin, geçmiş yıllardaki gibi başarılı olacağına inanıyorum” dedi.

Görükle Yerleşkesindeki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ve anıtla anfi tiyatro arasında gerçekleştirilen şenlik yürüyüşüyle başlayan etkinlik 6 gün sürecek.


Şenliğin ilk gününde, Atlas Dergisi ekibinin söyleşisi ile Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dans Grubu gösterisinin yanı sıra Vega ve Manga konserleri yapılacak.
Rap müzik konserleri, dans gösterileri ve Şebnem Ferah konserinin yapılacağı 2. gün ayrıca Sümer Tilmaç öğrencilerle sinema üzerine söyleşi gerçekleştirecek.
Doğan Hızlan, Ahmet Ümit, Rasim Öztekin ve Sevinç Erbulak'ın öğrencilerle buluşacağı şenliğin 3. gününde Hayko Cepkin ve Kargo konserleri, 4. gün ise Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu konseri ve çeşitli film gösterimleri yapılacak.
Şenliğin 5. gününde Yüksek Sadakat grubu, son gününde ise Kenan Doğulu UÜ öğrencileriyle buluşacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!