Tömer ne demek ve açılımı nedir? Tömer neyin kısaltması

Güncelleme Tarihi:

Tömer ne demek ve açılımı nedir Tömer neyin kısaltması
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2022 23:21

Türkiye sınırları içerisinde buluna kurumların kullandığı bazı kısaltmalar bulunuyor. TÖMER kelimesi de bireylerce araştırılan bir kısaltma türüdür. Bireyler TÖMER sözcüğünü araştırarak açılımıyla ilgili bilgi edinmek istiyor. Araştırılan TÖMER sözcüğünün ne demek olduğu ve neyi ifade ettiği araştırılan bir konudur. TÖMER ne demek ve açılımı nedir? TÖMER neyin kısaltmasıyla ilgili tüm detayları sizler için derledik.

Haberin Devamı

 Günümüzde kullanılan kısaltmalardan biri de, TÖMER sözcüğüdür. TÖMER sözcüğünün açılımı, Türkçe ve Yabancı Dil Araştırma ve Uygulama Merkezi'dir. 

 TÖMER Ne Demek ve Açılımı Nedir? 

 Günümüzde kullanılan kısaltmalarla ilgili bireylerin bilgi sahibi olmak istediği birkaç konu bulunuyor. Araştırılan kısaltmaların açılımları kişilerin ilgisini çeken bir konudur. Detaylı araştırmalar yapanlar, TÖMER sözcüğünün tam açılımını araştırabiliyor. 

 Araştırma yaparak TÖMER sözcüğünün açılımını öğrenmek mümkündür. Günümüzde yaygın görülen her bir kelime bireylerin araştırdığı konulardır. TÖMER kelimesinin anlamı, Türkçe ve Yabancı Dil Araştırma ve Uygulama Merkezi'dir. Türkçe ve Yabancı Dil Araştırma ve Uygulama Merkezi kısaltılarak, TÖMER sözcüğüyle ifade ediliyor. 

Haberin Devamı

 TÖMER Neyin Kısaltması 

 Araştırılan sözcükler arasında TÖMER sözcüğü de bulunuyor. Kişiler ilk defa gördükleri TÖMER kısaltmasının anlamını araştırarak açılımını öğrenebiliyor. Merak edilen TÖMER sözcüğünün bir anlamı bulunuyor. Türkçe ve Yabancı Dil Araştırma ve Uygulama Merkezi anlamında kullanılan bir kısaltmadır. TÖMER kısaltması belirlenen anlamıyla kullanılan ve bir kurumu ifade eden bir kelimedir. Türkçe ve Yabancı Dil Araştırma ve Uygulama Merkezi, TÖMER kelimesiyle ifade edilir.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!