Spiderman Karakterleri Ve İsimleri! Karakterlerin Güçleri Ve Özellikleri

Güncelleme Tarihi:

Spiderman Karakterleri Ve İsimleri Karakterlerin Güçleri Ve Özellikleri
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2022 14:33

Herkesin çok sevdiği bir süper kahraman olan Spider-Man ile alakalı birçok film çekilmiştir. Ayrıca Spider-Man içerikli çok sayıda çizgi film ve video oyunlarıda yapılmıştır. Bundan dolayı Spider-Man karakterleri hakkındaki her detay çok merak edilmektedir. Sizler için Spiderman Karakterleri ve İsimleri! Karakterlerin güçleri ve özellikleri nelerdir detayları ile derledik.

Haberin Devamı

Spider-Man, oldukça güçlü yapısı ile dikkat çeken önemli bir süper kahramandır. Özellikle bu karakterin Avengers serisine dahil olması daha popüler olmasını sağlamıştır. Spider-Man evreninde ise birçok karakterin bulunduğu bilinmektedir. 

 Spiderman Karakterleri ve İsimleri! 

Spider-Man 

Green Goblin 

Doctor Octopus 

Lizard 

Sand Man 

Electro 

Karakterlerin Güçleri ve Özellikleri

Spider-Man 

 Spider-Man karakterinin Türkçe ismi Örümcek Adam olarak bilinmektedir. Örümcek Adam'ın en önemli özelliği ağ atma yeteneğinin olmasıdır. Ayrıca bu karakter duvarlara, evlere ve aklınıza gelebilecek her yere tırmanma yeteneğine sahiptir. Dövüş konusundada son derece aktif olan bu karakter Avengers üyeleri arasında bulunmaktadır. 

 Demir Adam'ın kullandığı teknoloji ile SpiderMan'in güçleri oldukça ileri bir seviyeye ulaşmıştır. Karakterin asıl ismi ise Peter Parker'dır. 

Haberin Devamı

 Genel özellikleri; 

 - İyi,

 - Güçlü,

 - Cesur,

 - Esprili,

 - Korkusuz,

 - Yardımsever. 

 Green Goblin 

 Yeşil Cin olarak bilinen bu karakter kötülük peşinde koşan bir karakter olarak bilinmektedir. Peter Parker'ın baş düşmanı olan Green Goblin birçok farklı güce sahiptir. Yarasaya benzer bir uçan aracı olan Green Goblin çok hızlı hareket etmektedir. Giydiği zırh ve uçan aracı sayesinde bomba ve roket atabilme özelliğine sahiptir. Bunun yanında makineli tüfek gibi birçok saldırı yapmasına imkan veren aletleri bulunmaktadır. Karakterin asıl ismi Norman Osborn'dur. 

 Genel özellikleri; 

 - Kötü,

 - Korkusuz,

 - Sinsi,

 - Hırslı,

 - Hilekar. 

 Doctor Octopus

  Spider-Man'i en çok zorlayan karakterlerden birisi olan Doctor Octopus, ahtapot kollarına sahiptir. Bu kolları ile yenilmesi zor ve çok tehlikeli bir düşman konumunda yer almaktadır. Otto Octavius ise karakterin normal adıdır. 

 Genel özellikleri; 

 - Kötü,

 - Tehlikeli,

 - Hırslı,

 - Korkusuz. 

Lizard 

 Kertenkele olarak bilinen bu karekterini sürüngenlerde görülen birçok özelliğe sahip olduğu görülmektedir. Çok güçlü ve durdurulması zor bir karakterdir. Asıl ismi ise Curt Connors olarak bilinir.

Haberin Devamı

  Genel özellikleri; 

 - Sinsi,

 - Korkunç,

 - Güçlü,

 - Saldırgan. ​​​​​

 Sand Man 

 Sand Man, kumları hareket ettirme ve büyük kum tepeleri oluşturma yeteneğine sahiptir. Ayrıca kum ile birlikte istediği her forma girdiği görülmektedir. Devasa boyutlara ulaşması sayesinde rakiplerine korku vermektedir. Karakterin asıl ismi ise Flint Marko'dur. 

 Genel özellikleri; 

 - Korkunç,

 - İntikamcı,

 - Sinirli,

 - Karamsar,

 - Güçlü. 

Electro 

 Kendi halinde yaşayan Max Dillon, yaşadığı yıldırım düşmesi sonucunda süper güçlere sahip olur. Max Dillon karakterinin 'Electro' lakabı bulunmaktadır. Her türlü elektrik kaynağını kullanabilir ve elektrik çarpmaları yapma özelliğine sahiptir. 

Haberin Devamı

 Genel özellikleri; 

 - Aşırı tehlikeli,

 - Sinirli,

 - Hırslı,

 - Güçlü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!