Okul servislerine denetim

Güncelleme Tarihi:

Okul servislerine denetim
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2014 15:32

Denizli’de yeni eğitim öğretim yılında hizmet verecek okul servislerinin denetimine başlandı. Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Denizli Servis Araçları İşletmeleri Esnaf Odası işbirliğiyle yürütülen denetimlerde 497 servis aracı kontrol edilecek.

Haberin Devamı

Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından Fatih Kapalı Pazaryeri’nde başlayan okul servislerinin denetimlerini, Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Özsoy, Ulaşım Daire Başkanı Niyazi Türlü ve Denizli Servis Araçları İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Ahmet Umul da yerinde takip etti. Beş gün sürecek denetimlerde araçların fiziki ve teknik şartları yerine getirip getirmediği kontrol edilecek. Denizli’de 1093 servis aracı bulunduğunu, bunlardan 497’sinin okul servisi olarak hizmet verdiğini söyleyen Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Özsoy şöyle dedi:
"Eğitim yılı başlamadan okul servisi hizmeti veren araçlarımızın denetimlerini tamamlayacağız. Araçlarda okul servis araç levhası, dur işareti, kapıların şoför kontrolünde açılıp açılmadığı, yangın levhaları, trafik seti, şoför, rehber ve öğrenciler için emniyet kemeri bulunup bulunmadığı kontrol edilecek."

Haberin Devamı

Denizli Servis Araçları İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Ahmet Umul ise, her yıl olduğu gibi okular açılmadan önce servis araçlarının kontrol edildiğini anlatarak, "Bizler insanlarımızın en değerli varlıkları çocuklarını bizlere emanet ettiğinin bilinciyle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Araçlarımız her ne kadar vizeden, kontrolden geçse de, okullar açılmadan önce tekrar kontrolden geçmesi daha güvenli olacak" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!