Öğretmenler için sosyal girişimcilik eğitimleri

Güncelleme Tarihi:

Öğretmenler için sosyal girişimcilik eğitimleri
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2023 15:50

Öğretmenlere 21’nci yüzyıl yetkinlikleriyle donatılmış eğitimler sunmayı hedefleyen Değerli Öğretmenim programı 'Sosyal Girişimcilik' teması ile Haziran eğitimlerine başlıyor. İlk oturum 1 Haziran’da 'Bilinçli Farkındalık ve Stres Yönetimi' olacak.

Haberin Devamı

Anadolu Vakfı’nın öğretmenlerin, değişen koşullar karşısında bilgi, beceri ve yetkinliklerini arttırmayı amaçlayan 'Değerli Öğretmenim' programında Haziran takvimi belli oldu. Yeni eğitimler 1 Haziran’daki “Bilinçli Farkındalık ve Stres Yönetimi” oturumu ile başlayacak. Program kapsamında 6 Haziran’da 'İnovasyon Kültürü Yaratmak', 8 Haziran’da 'Anadolu’dan Yarınlara Sürdürülebilirliğe Giriş', 13 Haziran’da 'Problem Çözme' eğitimleri verilecek. Programı kapsamında eğitimler İl Milli Eğitim Müdürlükleri işbirliği ile uzaktan erişim aracı olan Zoom uygulaması üzerinden yapılıyor.

190 BİNDEN FAZLA ÖĞRETMENE ULAŞTI
2013 yılından bu yana devam eden Değerli Öğretmenim programı yoluna 'Sosyal Girişimcilik' teması ile devam ediyor. 190 binden fazla öğretmene ulaşan program, yeni yüzyılın dinamikleriyle hızla değişen beklenti ve ihtiyaçları izliyor. Program ile öğretmenlerimizin bilgi, beceri ve yetkinliklerini; bugünden ve gelecekten sorumlu bireylerin yetişmesinde rol oynayacak girişimci ve yenilikçi, sosyal sorunların çözümünde rol oynayan gençler yetiştirmesine yardımcı olacak şekilde arttırmak hedefleniyor. Eğitimlere Türkiye’nin dört bir yanındaki öğretmenlerin yanı sıra eğitim yöneticileri de katılıyor.

 

BAKMADAN GEÇME!