Öğrenciler: Karın tatillisi hayırlıdır Kaymakam amca

Güncelleme Tarihi:

Öğrenciler: Karın tatillisi hayırlıdır Kaymakam amca
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2015 09:59

Konya Seydişehir’deki öğrenciler, kar yağışını tatile dönüştürmek için Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel’e sosyal medya üzerinden komik mesajlar attı. Öğrenciler “Karın tatillisi hayırlıdır Kaymakam amca”, “Kaymakam amca eğer tatil yaparsanız yarın tüm öğrenciler evinizin önündeki karları temizleriz” şeklinde yorum yaptı.

Haberin Devamı

Öğrencilerin gönderdiği mesajlardan bazıları şöyle:
“Karın tatillisi hayırlıdır Kaymakam amca’, ‘Kaymakam Amca, yazılılardan beyni sulanmış bu öğrenci kardeşleriniz sizden iyi haber bekliyor. 4 gün yetmedi bize :))’, ‘Kaymakam amcacım sence de hava tam okulu tatil etmelik değil mi’, ‘Daha yeni bizim bina sallandı gök gürültüsünden Tuncay amca, muzdaribiz tatil bekliyoruz’, ‘Kaymakam amca eğer tatil yaparsanız yarın tüm öğrenciler evinizin önündeki karları temizleriz’, ‘Ne yani, ‘servis beklerken donarak öldü’ diye tarihe mi geçelim’, ‘Messi Barcelona’dan ayrılıyor diye teselli tatili olsun bari’, ‘Bu kadar Tweetten sonra ben olsam kar tatili olmasa da Twitter tatili verirdim’, ‘Hem çocuk sevindir Kaymakam amcaaa sevaaaap”.

Kar nedeniyle ilçede eğitim öğretime ara verilmesiyle öğrenciler, sevinçlerini yine Kaymakam amcalarına, “Abi adamsın” gibi mesajlar göndererek gösterdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!