Netflix film önerileri 2022 - Bilim burgu, komedi, aksiyon, romantik, gerilim ve macera Türk ile yabancı filmler

Güncelleme Tarihi:

Netflix film önerileri 2022 - Bilim burgu, komedi, aksiyon, romantik, gerilim ve macera Türk ile yabancı filmler
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2022 02:05

Genel anlamda en etkin olan aktiviteler arasında film izlemek ilk başlarda bulunur. Ayrıca farklı türden birçok film bulmakta mümkündür. Netflix film önerileri 2022 - Bilim kurgu, komedi, aksiyon, romantik, gerilim ve macera Türk ile yabancı filmler nelerdir ayrıntıları ile derledik. 

Haberin Devamı

 

 

Film izlemeyi seven kişilerin neredeyse tamamı Netflix ismini sıkça duymuşlardır. Çünkü film ve dizi sektöründe Netflix'in katkıları oldukça çoktur. Netflix, önemli bir şirket olarak insanlara film, dizi, belgesel ve bunlara benzer hizmetler sunmaktadır.

 Netflix Film Önerileri 2022 - Bilim Kurgu, Komedi, Aksiyon, Romantik, Gerilim ve Macera Türk İle Yabancı Filmler

Okja

Aşk Taktikleri

Annihilation

The Meyerowitz Stories

Brıght

Gerald's Game

Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü?

Okja

 IMDB puanı oldukça yüksek olan Okja filminin etkileyici bir yapım olduğunu söyleyebiliriz. Okja, Netflix film önerileri arasında sıkça adı geçen bir yapımdır. Filmin türü ise dram ve maceradır. Başrollerde Ahn Seo-hyun, Lily Collins, Paul Dano ve Tilda Swinton gibi yetenekli ve geniş hayran kitlesi olan oyuncular bulunmaktadır.

Haberin Devamı

 Filmin konusunda ise dev bir yaratık ile Mija adında küçük bir kızın dostluğu anlatılmaktadır.

 Aşk Taktikleri

 Romantik bir tür olan Aşk Taktikleri filmi oldukça ilgi çekici bir hikayeye sahiptir. Filmde Aslı ve Kerem adındaki karekterlerin hikayesi anlatılmaktadır. Aslı, moda tasarımcısı olarak çalışan ve erkekleri çözdüğüne inanan birisidir. Kerem ise kadınları anladığını düşünen bir reklamcıdır. Aşka asla inanmayan bu ikilinin hikayesi fime konu olarak seçilmiştir.

 Aşk Taktikleri filminde güzel oyuncu Demet Özdemir'in yanısıra Şükrü Özyıldız'da başrollerde birisidir. Filmin yapım yılı ise 2022'dir.

 Annihilation

 Bilim kurgu ve korku türünde yer alan Annihilation filmi oldukça iyi bir kurguya sahip olmasıyla film eleştirmenleri tarafından tavsiye edilmektedir. Netflix film önerileri arasında bu filmde yer almaktadır. 2018 yapımı olan filmde Oscar İsaac, Natalie Portman ve Tessa Thompson gibi tanınmış yıldızlar yer almaktadır.

 Doğanın farklı yüzünü gösterdiği ve karantinaya alınmış olan bir bölgede yaşanan garip olaylar filme konu olmuştur.

 The Meyerowitz Stories

 2017 yapımı filmin kadrosunda çok tanıdık ve sempati duyulan isimler bulunmaktadır. Komedinin yıldızları Adam Sandler ve Ben Stiller bu filmde yer almaktadır. Ayrıca Dustin Hoffman, Emma Thompson ve Grace Van Patten gibi oyuncularda bu yapımda görev almışlardır.

Haberin Devamı

 Komedi ve dram türündeki yapımda babaları için New York’ta biraraya gelen parçalanmış bir aile konu edinmiştir.

 Brıght

 Ünlü oyuncu Will Smith'in başrolde yer aldığı yapım aksiyon, bilim kurgu ve fantastik türden bir filmdir. Los Angeles'a odaklanan filmde insanlar ve farklı türler birarada yaşamaktadır. Ancak bu durum çok önemli karışıklıklara neden olacaktır.

 Gerald's Game

 Gerilim ve korku türünden olan fimde güzel yıldız Carla Gugino'nın yanında Kate Siegel ve Bruce Greenwood rol almaktadır. Filmin konusuna baktığımızda ise oldukça ilgi çekici bir hikaye karşımıza çıkıyor.

 Evliliklerini daha eğlenceli hale getirmek için fantezi yapmak isteyen bir kadın kocası tarafından yatağa bağlanır. Ancak kocası kalp krizi geçirerek ölür. Şimdi ise kadın bir göl evinde hayatta kalma mücadelesi verecektir.

Haberin Devamı

 Filmi özel kılansa Stephen King'in 1992 tarihli kitabından uyarlanmış olmasıdır. Yönetmen koltuğunda ise başarılı yönetmen Mike Flanagan oturmaktadır.

 Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü?

 9 Nisan 2021 tarihinde Netflix'te yayına girmiş olan bu yapım eski bir Yılmaz Erdoğan tiyatrosundan uyarlanmıştır. Filmde Ecem Erkek, Engin Alkan ve Devrim Yakut başarılı bir oyunculuk sergilemişlerdir. Filmin türünde ise dram, komedi ve romantik unsurları görmek mümkündür. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!