Netflix dizi önerileri 2022 - Bilim kurgu, komedi, aksiyon, romantik, gerilim ve macera Türk ile yabancı diziler

Güncelleme Tarihi:

Netflix dizi önerileri 2022 - Bilim kurgu, komedi, aksiyon, romantik, gerilim ve macera Türk ile yabancı diziler
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2022 02:03

Netflix son zamanlarda oldukça fazla tercih edilmekte olan bir dizi film platformu olarak bilinmektedir. Platformda bulunan farklı türlerde birçok dizinin olduğunu söylemek de mümkün olmaktadır. İçerikler hakkında bilgi edinerek izlemek istediğiniz diziyi kolaylıkla seçebilirsiniz. Netflix dizi önerileri 2022 nedir? Bilim kurgu, komedi, aksiyon, romantik, gerilim ve macera Türk ile yabancı diziler nelerdir ayrıntıları ile derledik.

Haberin Devamı

Netflix de bulunan birçok popüler dizi bulunmaktadır. Üstelik dizilerin farklı türlerden oluştuğunu söylemek de mümkün olmaktadır. Netflix de yer alan bilim kurgu, komedi, aksiyon, romantik, gerilim ve macera türlerinde olan dizilerin hem Türk yapımı hem de yabancı birçok çeşide sahip olduğu da ifade edilebilir.

 Netflix Dizi Önerileri

 Netflix kütüphanesine sürekli olarak katılmakta olan dizi önerileri olduğunu söylemek mümkündür. Sevdiğiniz dizi türünü seçtikten sonra kategori içerisinde ye alan dizilerden seçerek izlemeniz mümkün olmaktadır. Üstelik Netflix yapımı dizilerin de IMDB listelerinde hızlı bir şekilde yükseliş gösterdiğini söylemek de mümkündür. Netflix de yer alan ve 2022 yılında mutlaka izlemeniz gereken dizileri ise inceleyerek istediğinizi tercih edebilirsiniz.

Haberin Devamı

Breaking Bad: Gelmiş geçmiş en iyi 5 dizi içerisinde bulunduğu söylenebilen dizinin yüksek IMDB puanı ile mutlaka izlenmesi gerektiğini söylemek mümkündür.

Our Planet: Doğa ve hayvan belgesel serisi olarak mutlaka izlemeniz gereken dizi içeriklerinden birisi olarak ifade edilebilir.

Sherlock: Modern bir dedektif dizisi olan Sherlock ise Netflix de izlemeniz gereken yapımlar arasında yer almaktadır.

Pera Palasta 1 Gece: Türk yapımı bir dizi olarak ifade edilebilir. Bilim kurgu ve fantastik türde bulunan dizinin otelde yapılmakta olan bir zaman yolculuğu üzerine işlendiğini söylemek de mümkündür.

How I Met Your Mother: Sitcom türünde bulunan bir komedi dizisi olduğunu söylemek mümkündür. 5 arkadaşın gündelik yaşamlarını konu alan bir dizi olarak ifade edilebilir.

Friends: Netflix yapımı olmayan dizinin de sitcom olduğunu söylemek mümkündür.

Peaky Bilinders: Gerçek bir hayat hikayesinden esinlenilmiş olan bir dizi olduğunu söylemek mümkündür. Netflix de yer alan dizinin de izlenmesi tavsiye edilmektedir.

Pretty Liitle Liars: Liseye giden 4 kız arkadaşından başından geçen esrarengiz ve gizemli olayların anlatıldığı bir dizi olarak ifade edilebilir. İzlemeniz gereken diziler arasında yer aldığını söylemek de mümkündür.

Haberin Devamı

Stranger Things: Korku, komedi ve macera türünde olduğu söylenebilen dizinin de sevilerek izlenilen bir yapım olduğunu söylemek mümkündür

Bilim Kurgu, Komedi, Aksiyon, Romantik, Gerilim ve Macera Türk ile Yabancı Diziler

 Netflix hem Türk hem de yabancı birçok yapımı içerisinde bulundurmakta olan bir dizi film platformu olarak ifade edilebilir. Farklı türleri bulunan birçok dizinin de platformda olduğu da söylenebilir.

Black Mirror

Dark

You

Gölge ve Kemik

Sex Life

La casa de papel

Türk malı

Aşk 101

Ragnorok

Kulüp

Control Z

Rivardale

Bir Başkadır

Kardeş Payı

School

Hakan muhafız

Fatma

Squid Game

Atiye

After Life

Emily in Paris

Samantha

Vikings

Kırık kalpler için astroloji rehberi

Birimiz yalan söylüyor

Felia En Karanlık Işık

Art & Tech

Karanlık Gözler

Johny Test

Narcos

Kokain Sahili

Kutsal oyunlar

%3

The rain

Gözlerinin ardında

What if

Sinner

Black Spot

The Alist

Stranger Things

Kingdom

Lucifer

Kiss me first

Haberin Devamı

Netflix de yer alan dizilerin farklı türlere sahip olduğunu söylemek mümkündür. Platform da yer aldığı bilinen birçok dizi yer almaktadır. Netflix üyeliği oluşturmadan önce platformda yer alan diziler hakkında bilgi sahibi olmak isteyebilirsiniz.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!