Milli Eğitim’de yeni atamalar

Güncelleme Tarihi:

Milli Eğitim’de yeni atamalar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2023 10:32

Bingöl, Düzce ve Uşak’ta il milli eğitim müdürleri değişti. İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ise yeni müdür yardımcıları atandı.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin görevden alındı. Yerine daha önce Ankara’da Çankaya ve Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevlerini üstlenen Mustafa Özel atandı.  Diğer yandan İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Doç. Dr. Murat Mücahit Yentür, Düzce ve Uşak il milli eğitim müdürlerinin değiştiğini sosyal medya hesabından paylaştı. Buna göre İstanbul İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı olarak görev yapan Emrullah Aydın Düzce İl Milli Eğitim Müdürü, İzmir İl Milli Eğitim Yardımcısı Halil Yücel ise Uşak il Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapacak.

Geçtiğimiz ay İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Doç. Dr. Murat Mücahit Yentür’ün göreve başlamasıyla Müdürlüğe yeni müdür yardımcıları da atandı. Buna göre, Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Özcan Türkoğlu, Başakşehir Mehmet Emin Saraç İmam Hatip Ortaokulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Ahmet Yapıcı ve Cankurtaran Öğretmenevi Müdürü Durmuş Kahriman, İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olarak görevlerine başladı. Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Türkoğlu’ndan boşalan koltuğa ise Beşiktaş Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi Müdürü Sedat Işık geçti.

BAKMADAN GEÇME!