MEB Personel Genel Müdürü Ömer İnan kimdir nereli ve kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

MEB Personel Genel Müdürü Ömer İnan kimdir nereli ve kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2020 14:58

Milli Eğitim Bakanı Personel Genel Müdürü olan Ömer İnan, yeni görevine başlamasının ardından biyografisi ile gündemde yer aldı. Bakanlık bünyesinde görev alan pek çok çalışanın merakla araştırdığı Ömer İnan, bu görevinden önce özel kalem müdürlüğünü üstlenmişti. Peki, Ömer İnan kimdir kaç yaşında ve nereli? İşte, Ömer İnan hakkında merak edilen bazı bilgiler

Haberin Devamı

MEB Personel Genel Müdürü olarak atanmasının ardından araştırılan isim olan Ömer İnan, pek çok vatandaş tarafından biyografisi ile merak ediliyor. Hamza Aydoğdu'nun yürüttüğü personel genel müdürlüğü görevi, Aydoğdu'nun vali olarak atanmasıyla birlikte boşalmış ve bu konuma Ömer İnan getirilmişti. Peki, MEB Personel Genel Müdürü Ömer İnan kimdir nereli ve kaç yaşında? İşte, o isim hakkında bazı bilgiler

ÖMER İNAN KİMDİR?

1974 Ankara doğumlu olan Ömer İnan, 1997 yılında mesleğe öğretmen olarak başladı. 2012-2018 yıllar arasında Personel Genel Müdürlüğü'nde daire başkanı olarak görev yaptı. Milli Eğitim Bakanlığı'nda daire başkanlığı yaptığı dönemde Ziya Selçuk'un Milli Eğitim Bakanı olarak göreve başlamasıyla birlikte Özel Kalem Müdürü oldu. Bir süredir Özel Kalem müdürü görevini başarılı bir şekilde yürüten Ömer İnan, 10 Haziran 2020 tarihinden itibaren Hamza AYDOĞDU'dan boşalan koltuğu devralmış oldu.

Haberin Devamı

Ömer İnan'ın yeni görevine atanması, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mustafa Safran tarafından şu sözlerle duyuruldu;

"Değerli Dostlar, 

Millî Eğitim Bakanlığı’nda uzun süre çok başarılı bir şekilde görev yapan Değerli Kardeşim Hamza AYDOĞDU Bey Aksaray Valisi olarak atanmıştır. Yeni görevinde sağlık, sıhhat içinde başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun.

Selefi olarak aynı başarıyı yürüteceğine inandığımız Özel Kalem Müdürü Kardeşimiz Ömer İNAN Beye de yeni görevinde başarılar dilerken büyük bir aile olduğumuz gerçeğini asla unutmayacağımızı tekrar hatırlatmak isterim. 

Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!