MEB’in kursları 1 milyon 60 bin katılımcıya ulaştı

Güncelleme Tarihi:

MEB’in kursları 1 milyon 60 bin katılımcıya ulaştı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2015 12:13

Milli Eğitim Bakanlığı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Türkiye Belediyeler Birliği arasında imzalanan protokolle gerçekleştirilen ‘Okullar Hayat Olsun Projesi’ kapsamında eğitim, kişisel gelişim, spor, çocuk gelişimi alanlarında açılan kurslardan 1 milyon 60 bin katılımcı belge aldı. 85 bin kurs açıldı.

Haberin Devamı

1 milyonu aşkın fidan

Yerel dinamikleri güçlendirmek ve işbirliğine dayalı çalışma kültürünü arttırmak için düzenlenen kampanyayla yaklaşık 10 bin okulda 1 milyonu aşkın fidan dikildi. Adana Karaisalı Anadolu Lisesi en çok fidan dikimini gerçekleştirerek Türkiye birincisi ve dünya beşincisi oldu. Öğretmenler arasında ‘Bir Zamanlar Ben de Çocuktum’ konulu öykü yarışmasının da düzenlendiği proje kapsamında, 71 ilde ‘Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği’ gerçekleştirildi.

Ödül töreni gerçekleştiriliyor

Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında başarı gösteren kurumları ödüllendirmek üzere 4 Şubat Çarşamba günü (bugün) ödül töreni yapılıyor. Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Muhterem Kurt, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Mustafa Kemal Biçerli’nin katılımıyla gerçekleştirilecek törene, başarılı olan illerin il milli eğitim müdürleri, ilçe milli eğitim müdürleri ve halk eğitimi merkezi müdürleri de katılacak.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!