Maltepe Üniversitesi'nin E-MBA kayıtları başladı

Güncelleme Tarihi:

Maltepe Üniversitesinin E-MBA kayıtları başladı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2007 16:35

Maltepe Üniversitesi'nin 2006-2007 öğretim yılında başlattığı e-MBA programlarının 3'üncü dönem kayıtları başladı.

Haberin Devamı

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, 15 Eylül 2007 tarihine kadar devam edecek 3'üncü dönem kayıtlarına, 4 yıllık lisans ya da meslek yüksekokul derecesine sahip tüm MBA (işletme yönetimi yüksek lisansı) adaylarının, programın web sitesi “http://embamaltepe.e-universite.org” üzerinden online olarak başvurabileceği bildirildi.

Açıklamada, e-MBA programının, iş hayatının yoğun temposu içerisinde eğitimine devam etmek isteyen, güncel trendler hakkında bilgi sahibi olmanın önemine inanan, ancak zaman ve mekan unsurları nedeni ile geleneksel eğitimden faydalanamayan bireylere yönelik olduğu ifade edildi.

Maltepe Üniversitesi'nin e-MBA programında, Maltepe, Galatasaray, İstanbul, Ege, Yıldız Teknik, Gazi ve Marmara üniversitelerinin konusunda tanınmış öğretim üyelerinin eğitim verecekleri bildirildi.
Açıklamaya göre, kişisel bilgisayarı ve internet bağlantısı olan herkesin katılabileceği e-MBA programı, 3 akademik yarıyılda tamamlanacak. Program, 7'si zorunlu, 3'ü seçmeli toplam 10 ders ve 1 bitirme projesinden oluşuyor.
Programda, MBA öğrencilerine tercihleri doğrultusunda “yönetim”, “pazarlama”, “finans”, “uluslararası işletme”, “insan kaynakları” alanlarında uzmanlaşma imkanı verilirken, sunulan hizmetler arasında 7 gün 24 saat kesintisiz “danışma hattı” ve mesai saatleri içerisinde ulaşılabilen “online yardım masası” da yer alıyor.

Haberin Devamı

Program boyunca tüm sınav, test ve ödevler internet sitesi üzerinden alınırken, yalnızca final sınavlarına Maltepe Üniversitesi Yerleşkesi'nde girilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!