KPSS 2017/8 tercih işlemleri başladı! Sağlık Bakanlığı personel alımı yapıyor!

Güncelleme Tarihi:

KPSS 2017/8 tercih işlemleri başladı Sağlık Bakanlığı personel alımı yapıyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2017 12:06

KPSS 2017/8 tercih işlemleri aracılığıyla personel alımı gerçekleştirilecek olan Sağlık Bakanlığı, konuyla ilgili başvuru şartlarını ÖSYM internet sitesi üzerinden yayımladı. KPSS 2017/8 tercih işlemleri, Türkiye Halk Sağlığı Kurumu personel alımı için tahsis edilecek. İşte, KPSS 2017/8 tercih işlemleri hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

KPSS 2017/8 tercih kılavuzu internet üzerinden yayımlandı. Sağlık Bakanlığı'na bağlı olan Türkiye Halk Sağlığı Kurumu kapsamında yapılacak KPSS 2017/8 tercih işlemleri, 27 Temmuz tarihine kadar devam edecek. İşte, KPSS 2017/8 ebelik alanında yapılacak tercih işlemler 

ÖSYM, konuyla ilgili duyuruyu şu şekilde yaptı;

"Sağlık Bakanlığına bağlı Türkiye Halk Sağlığı Kurumunda 10/07/2003 tarihli ve 4924 sayılı Eleman Temininde Güçlük Çekilen Yerlerde Sözleşmeli Sağlık Personeli Çalıştırılması ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanuna göre istihdam edilmek üzere sözleşmeli pozisyonlara yerleştirme yapmak amacıyla adaylardan tercih alınacaktır. Adaylar tercihlerini, 21- 27 Temmuz 2017 tarihleri arasında internet yoluyla ÖSYM’ye gönderebileceklerdir. İnternetten tercih gönderme işlemleri, 27 Temmuz 2017 tarihinde saat 23.59’da sona erecektir.

Haberin Devamı

Adaylar, tercihlerini Ek’te yer alan KPSS-2017/8 Tercih Kılavuzunda yer alan kurallara göre yapacaklardır. Adayların kılavuzu dikkatle incelemeleri önem arz etmektedir."

TERCİHLER NASIL YAPILACAK?

Adaylar tercihlerini, 21-27 Temmuz 2017 tarihleri arasında internet yoluyla ÖSYM’ye gönderebileceklerdir. İnternetten tercih gönderme işlemleri, 27 Temmuz 2017 tarihinde saat 23.59’da sona erecektir. Bu süre uzatılmayacaktır.

Bu kılavuzda, ilgili kurum tarafından atama yapılacak sözleşmeli pozisyonlar, Tablo-1’de gösterilmiştir. Sözleşmeli pozisyonlarda çalışacakların ücretleri merkezi yönetim bütçesinden karşılanacaktır.

Tercihlerinizi yaparken, sözleşmeli pozisyonlar için “Aranan Nitelikleri” gösteren sütunlardaki koşulları dikkatle incelemeniz ve size uyup uymadığını belirlemeniz son derece önemlidir. Tercihler belirlenmeden önce sistemde kayıtlı mezun olunan program bilgisi mezun olunan program tablolarından kontrol edilmelidir.
Bir sözleşmeli pozisyon için mezun olunan program koşulu birden fazla ise bunlardan birinin karşılanması yeterlidir. Ayrıca, bu kılavuzdaki ilgili kurumlar tarafından düzenlenen “Açıklamalar ve Uyarılar” ile “Başvuru Genel ve Özel Şartları” bölümlerini mutlaka okumanız ve tercihlerinizi yaparken bu uyarı ve şartları da göz önünde tutmanız gerekir.

Haberin Devamı

TABLO-1 VE DETAYLI AÇIKLAMALARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

BAKMADAN GEÇME!