Koski fatura sorgulama nasıl yapılır? TC kimlik ile E-Devlet üzerinden KOSKİ borç sorgulama işlemleri

Güncelleme Tarihi:

Koski fatura sorgulama nasıl yapılır TC kimlik ile E-Devlet üzerinden KOSKİ borç sorgulama işlemleri
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2022 17:58

KOSKİ fatura sorgulama birden fazla yöntemle yapılabilmektedir. Bütün büyük şehirler gibi Konya’nın da elektronik ortam bilgilerinden erişim sağlanarak fatura sorgulanabilmektedir. KOSKİ fatura sorgulama işlemi internet sitesinden ve telefondan yapılabilmektedir. İşte KOSKİ fatura sorgulama nasıl yapılır? TC Kimlik ile E- Devlet üzerinden KOSKİ borç sorgulama işlemleri hakkında tüm detaylar.

Haberin Devamı

KOSKİ fatura sorgulama işlemeleri, Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü internet sitesinden ve E-Devlet sistemi üzerinden TC Kimlik numarasıyla yapılabilmektedir. Ayrıca internet kullanıcısı olmayanlar için ALO 185 numaralı telefon hattından da sorgulama yapılabilmektedir. Konya sınırları içinde bulunan tüm abonelikleriniz için internet sitesi, telefon hattı ve E- Devlet sisteminden sorgulama yapabilirsiniz. Faturalarınızı zamanında ödeyerek hizmetlerinizin kesintisiz devam etmesini sağlayabilirsiniz.

 KOSKİ Fatura Sorgulama Nasıl Yapılır?

 KOSKİ Fatura sorgulama işlemleri, Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü İnternet sitesinden, kolaylıkla yapılabilmektedir. Fatura sorgulama işlemlerinizi aksatmadan yaparak hem gecikme bedeli ödemek durumunda kalmaz, hizmet alımınız kesintiye uğramamasını sağlayabilirsiniz. Faturalarını otomatik ödeme talimatıyla ödeyenler için dahi fatura sorgulama önemlidir. Zira bankalarla yaşanan aksaklıklar ya da hesabın uygun olmaması durumlarının da önüne geçebilirsiniz.

Haberin Devamı

 KOSKİ fatura sorgulama bölümüne gelerek abonelik bilgilerinizle ya da önceki fatura bilgilerinizle sorgulama yapabilirsiniz. Kolaylıkla herkesin yapabileceği fatura sorgulama işlemi yaparak kesintisiz hizmet alabilirsiniz.

 TC Kimlik İle E-Devlet Üzerinden KOSKİ Borç Sorgulama İşlemleri

 KOSKİ fatura sorgulama işlemleri E-Devlet üzerinden TC. Kimlik No ile de yapılabilmektedir. E-Devlet şifrenizle sisteme giriş yaptıktan sonra ilgili bölümden KOSKİ fatura sorgulama işlemi yapabilirsiniz. https//www.koski.gov.tr/ adresi kolaylıkla fatura sorgulama yapabileceğiniz adrestir. Ayrıca internet erişimi olmayanlar için ALO 185 numaralı telefondan da işlem yapılabilmektedir.

 Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü internet sitesi güvenli ve kolay sorgulama adresi olarak çalışmaktadır. E-Devlet sistemine şifrenizle giriş yaparak fatura sorgulama adımından bilgi alabilirsiniz. Faturalar kamu hizmetleriniz eksiksiz alınabilmesi için önemli etkenlerdir. Herkesin hizmet alımında verimlilik beklentisi bulunmaktadır. Bu nedenle fatura sorgulama işlemlerinizi zamanında yaparak gecikme durumuna gelmeden ödemelerinizi yapabilirsiniz. TC Kimlik numaranızla, E-Devlet üzerinden ya da Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü internet sitesinden güvenle yapabilirsiniz.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!