Klavyede CTRL+S tuşları nedir ve ne işe yarar? (Word, Excel ve Photoshop)

Güncelleme Tarihi:

Klavyede CTRL+S tuşları nedir ve ne işe yarar (Word, Excel ve Photoshop)
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2021 20:16

Bilgisayarlarda yapılacak olan her işlemi daha kısa sürede yapabilmek adına farklı tuşlamalar yapılabiliyor. Herkes tarafından kullanılabilen CTRL + S tuşlarının ne işe yaradığı merak ediliyor. Özellikle bilgisayar programlarında kullanılan kısa yol tuşları pek çok kişinin araştırdığı bir bilgidir. Klavyede CTRL+S tuşları nedir ve ne işe yarar? (Word, Excel ve Photoshop) Tuşlar hakkında merak edilen tüm detayları derledik.

Haberin Devamı

Klavye kullanımında kişilere sunulan birçok kolaylık bulunuyor. CTRL + S kısa yolu da kişilere kolaylık sağlayan bir tuştur. Klavyede CTRL + S tuşları dosya kaydetmek için kullanılan bir kısa yoldur.

 Klavyede CTRL + S Tuşları Nedir ve Ne İşe Yarar? (Word, Excel ve Photoshop)

 Bilgisayarların kısa yol tuşlarını öğrenmek isteyenler internete bakabiliyor. İnternet sitelerinde yer alan bilgisayar bilgileri kişiler tarafından inceleniyor. Klavye komutlarından biri de, CTRL + S tuşlarıdır.

 CTRL + S tuşları, dosyaları kaydetmek için kullanılıyor. Word veya Excel gibi programları kullanan kişiler yaptıkları çalışmaları CTRL + S tuşlarıyla bilgisayarlarına kolayca kaydedebiliyor. Dosya kaydetme kısa yolu olarak kullanılan tuşlardır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!